AdSense haulle

Muokattavan hakumainoksen tyylin koodin hankkiminen

Kun olet luonut hakutyylin, kopioi ja liitä sen koodi hakusivullesi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset Haulle ja sitten Omat hakutyylit.
  3. Klikkaa Hanki koodi .
  4. Toimi Koodinluontitoiminto-sivulla seuraavasti:
    • Mainossäilöt-kohdassa:
      1. Lisää hakusivullasi olevan mainossäilön HTML DIV ‑tunnus. Vaihtoehtoisesti voit säilyttää säilöjen oletusnimet (esimerkiksi afscontainer1) ja päivittää sivusi DIV-tunnukset niiden mukaisiksi.
      2. (Valinnainen) Klikkaa +lisää säilö, jos haluat lisätä toisen säilön HTML-tunnuksen.
    • Kopioi ja liitä koodi ‑kohdassa:
      1. Kopioi ja liitä ensimmäinen koodinpätkä hakusivusi <head>-tagiin.
      2. Kopioi ja liitä toinen koodinpätkä hakusivusi <body>-tagiin.
  5. Klikkaa lopuksi Valmis.

Koodiesimerkki

Tässä on esimerkki hakutulossivusta, johon on lisätty molemmat koodinpätkät.

Huom. Älä kopioi tämän esimerkin koodia, koska silloin hakumainoksesi eivät toimi. Varmista, että kopioit ja liität koodin suoraan AdSense-tililtäsi.
<html>
<head>
<script async="async" src="https://www.google.com/adsense/search/ads.js"></script>
<!-- muut sivusi head-osion elementit -->
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
(function(g,o){g[o]=g[o]||function(){(g[o]['q']=g[o]['q']||[]).push(
  arguments)},g[o]['t']=1*new Date})(window,'_googCsa');
</script>
</script>
</head>
<body>
<div id="afscontainer1"></div>
<div id="afscontainer2"></div>
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
  var pageOptions = {
    "pubId": "partner-pub-1234567891234567", // Varmista, että asiakastunnus on oikea
    "styleId": "1234567891"  // Varmista, että tyylitunnus on oikea
    "query": "" // Varmista, että tähän on lisätty oikea kysely
  var adblock1 = {
    "container": "afscontainer1",
  var adblock2 = {
    "container": "afscontainer2",
  _googCsa('ads', pageOptions, adblock1, adblock2);
</script>
</body>
</html>