Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncer til søgning

Hent koden til dit søgelayout

Når du har oprettet et layout for tilpassede søgeannoncer, skal du følge denne fremgangsmåde for at kopiere koden og indsætte på din søgeside:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer til søgning, derefter Søgestile.
  3. Klik på Hent kode Integrer.
  4. Gør følgende på siden "Kodegenerator":
    • Gør følgende i sektionen "Dine annoncecontainere":
      1. Tilføj HTML-DIV-id'et for annoncecontaineren på din søgeside. Du kan alternativt bibeholde standardcontainernavnene (f.eks. afscontainer1) og opdatere DIV-id'erne på din side, så de matcher disse.
      2. Valgfrit: Klik på +tilføj container for at tilføje HTML-id'et for en anden container.
    • Gør følgende i sektionen "Kopiér og indsæt koden":
      1. Kopiér det første kodestykke, og indsæt det i <head>-tagget på din søgeside.
      2. Kopiér og indsæt det andet kodestykke i <body>-tagget på din søgeside.
  5. Klik på Udført, når du er færdig.

Kodeeksempel

Her er et eksempel på en søgeresultatside, hvor begge kodestykker er blevet tilføjet.

Bemærk! Kopiér ikke koden fra dette eksempel, da dette ville medføre, at dine søgeannoncer ikke fungerer. Kopiér og indsæt koden direkte fra din AdSense-konto.
<html>
<head>
<script async="async" src="https://www.google.com/adsense/search/ads.js"></script>
<!-- other head elements from your page -->
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
(function(g,o){g[o]=g[o]||function(){(g[o]['q']=g[o]['q']||[]).push(
  arguments)},g[o]['t']=1*new Date})(window,'_googCsa');
</script>
</head>
<body>
<div id="afscontainer1"></div>
<div id="afscontainer2"></div>
<script type="text/javascript" charset="utf-8">
  var pageOptions = {
    "pubId": "partner-pub-1234567891234567", // Sørg for, at kunde-id'et er korrekt
    "styleId": "1234567891", // Sørg for, at layout-id'et er korrekt
    "query": "" // Sørg for at placere den korrekte forespørgsel her
  var adblock1 = {
    "container": "afscontainer1",
  var adblock2 = {
    "container": "afscontainer2",
  _googCsa('ads', pageOptions, adblock1, adblock2);
</script>
</body>
</html>