Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Uppdelning av annonsplaceringar

Hur annonsen placerades på sidan, till exempel om den placerades i en annonsenhet som du infogade manuellt på sidan eller om AdSense placerade den automatiskt på sidan. Med denna uppdelning kan du jämföra annonsenheternas resultat gentemot automatiskt placerade annonsers.

Värden

• Annonsenhet
  • Auto/Globalt
  • Auto/Webbplatsgrupp (där Webbplatsgrupp är namnet på din webbplatsgrupp)
  • Annat