Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Com es pot personalitzar un bloc d'anuncis Multiplex responsius

Nota: aquestes opcions s'han discontinuat. Podeu seguir utilitzant-les per personalitzar els anuncis Multiplex, però no podem garantir que continuïn funcionant en totes les circumstàncies.

Si teniu requisits específics per als blocs d'anuncis Multiplex responsius, podeu personalitzar-ne l'aspecte afegint paràmetres al codi d'anunci. Aquests paràmetres us permeten canviar coses com ara el disseny dels blocs d'anuncis Multiplex i especificar com us agradaria organitzar-hi les files i les columnes d'anuncis.

També podeu utilitzar els paràmetres per establir configuracions diferents per a mòbils i ordinadors. Per exemple, si assigneu un sol valor al paràmetre de disseny, el bloc d'anuncis Multiplex tindrà el mateix disseny en mòbils i en ordinadors. En canvi, si hi assigneu dos valors, el bloc d'anuncis Multiplex tindrà un disseny en mòbils (primer valor) i un altre en ordinadors (segon valor).

Tingueu en compte que aquestes opcions només estan disponibles per als blocs d'anuncis Multiplex responsius i que tots els paràmetres són obligatoris perquè les personalitzacions funcionin. Un cop hàgiu modificat el codi d'anunci, assegureu-vos de provar els blocs d'anuncis Multiplex en diferents dispositius i pantalles per comprovar que funcionin correctament.

Nota: els exemples que es descriuen en aquest article són modificacions acceptables del codi d'anunci d'AdSense. No infringireu les polítiques del programa d'AdSense si modifiqueu el codi d'anunci Multiplex seguint aquests procediments aprovats.
Desplega-ho tot  Replega-ho tot

Canviar el disseny d'un bloc d'anuncis Multiplex

El paràmetre de disseny (data-matched-content-ui-type) us permet controlar la distribució del text i de les imatges als blocs d'anuncis Multiplex. Per exemple, podeu tenir la imatge i el text en paral·lel, la imatge a sobre el text, etc.

Aquestes són les opcions de disseny disponibles:

Imatge i text en paral·lel

La imatge i el text es mostren de costat en aquest disseny. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="image_sidebyside" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="image_sidebyside"
     data-matched-content-rows-num="4"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'anuncis amb una disposició d'imatges i de text en paral·lel.

Imatge i text en paral·lel amb targeta

La imatge i el text es mostren de costat a dins d'una targeta en aquest disseny. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="image_card_sidebyside" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="image_card_sidebyside"
     data-matched-content-rows-num="4"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Example of an ad with Image and text side-by-side with card layout.

Imatge apilada a sobre el text

La imatge es col·loca a sobre el text en aquest disseny. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="image_stacked" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="image_stacked"
     data-matched-content-rows-num="3"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'anuncis amb imatges apilades a sobre d'una disposició de text.

Imatge apilada a sobre el text amb targeta

La imatge es col·loca a sobre el text a dins d'una targeta en aquest disseny. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="image_card_stacked" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="image_card_stacked"
     data-matched-content-rows-num="3"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'anuncis amb imatges apilades a sobre d'una disposició de text amb targeta.

Només text

Un disseny només de text sense cap imatge. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="text" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="text"
     data-matched-content-rows-num="4"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'una disposició d'anunci només de text.

Text amb targeta

Un disseny només de text a dins d'una targeta. Per triar-lo, afegiu el paràmetre data-matched-content-ui-type="text_card" al codi d'anunci.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-ui-type="text_card"
     data-matched-content-rows-num="4"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'una disposició d'anunci de text amb targeta.

Especificar el nombre de files i columnes en un bloc d'anuncis Multiplex

Els anuncis d'un bloc d'anuncis Multiplex s'organitzen en una quadrícula. Podeu especificar quantes files i columnes voleu mostrar en aquesta quadrícula. Per exemple, podeu definir el bloc d'anuncis Multiplex com un quadrat de 2 x 2, una columna de 4 x 1, etc.

Definiu el nombre de files amb el paràmetre data-matched-content-rows-num i el nombre de columnes amb el paràmetre data-matched-content-columns-num. Heu de definir tots dos paràmetres i data-matched-content-ui-type conjuntament.

Nota:
  • Hi ha algunes restriccions en el nombre de files i columnes que podeu definir. El nombre total d'anuncis d'un bloc d'anuncis Multiplex ha d'estar entre 1 i 30. Si intenteu mostrar menys d'1 o més de 30 anuncis, el bloc d'anuncis Multiplex es mostrarà buit.
  • De vegades, és possible que no puguem mostrar el nombre exacte de files o columnes que hàgiu especificat. Per exemple, si definiu un gran nombre de columnes però el bloc d'anuncis Multiplex no és prou ample perquè hi càpiguen totes. En aquest cas, ajustarem el nombre de files o columnes de manera que els anuncis càpiguen bé a l'espai disponible i proporcionin una bona experiència d'usuari.

Exemples de files i columnes

4 x 1 (mòbils i ordinadors)

Aquest codi d'exemple mostra com podeu generar un bloc d'anuncis Multiplex amb quatre files i una sola columna que mostri un total de quatre anuncis.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-rows-num="4"
     data-matched-content-columns-num="1"
     data-matched-content-ui-type="image_stacked"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'imatge i text disposats un a sobre l'altre a AdSense.

2 x 2 (mòbils i ordinadors)

Aquest codi d'exemple mostra com podeu generar un bloc d'anuncis Multiplex amb dues files i dues columnes que mostri un total de quatre anuncis.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-rows-num="2"
     data-matched-content-columns-num="2"
     data-matched-content-ui-type="image_stacked"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Bloc d'anuncis Multiplex a AdSense, amb dues files i dues columnes, que mostra un total de quatre anuncis.

3 x 3 (mòbils i ordinadors)

Aquest codi d'exemple mostra com podeu generar un bloc d'anuncis Multiplex amb tres files i tres columnes que mostri un total de nou anuncis.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-rows-num="3"
     data-matched-content-columns-num="3"
     data-matched-content-ui-type="image_stacked"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Bloc d'anuncis Multiplex a AdSense, amb tres files i tres columnes, que mostra un total de nou anuncis.

4 x 1 (mòbils) i 2 x 2 (ordinadors) per a llocs web responsius

Aquest codi d'exemple mostra com podeu generar un bloc d'anuncis Multiplex amb una quadrícula de 4 x 1 en mòbils i de 2 x 2 en ordinadors. Aquesta configuració us pot interessar si teniu un lloc web responsiu.

<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
<!-- pbad -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-1234567890123456"
     data-ad-slot="1234567890"
     data-matched-content-rows-num="4,2"
     data-matched-content-columns-num="1,2"
     data-matched-content-ui-type="image_stacked,image_stacked"
     data-ad-format="autorelaxed"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

Exemple d'imatge i text disposats un a sobre l'altre a AdSense.

Bloc d'anuncis Multiplex a AdSense, amb dues files i dues columnes, que mostra un total de quatre anuncis.

Resolució de problemes

Un cop hàgiu personalitzat un bloc d'anuncis Multiplex, és possible que no es mostri exactament com esperàveu. A continuació trobareu alguns problemes habituals relacionats amb els blocs d'anuncis Multiplex i com els podeu resoldre:

El bloc d'anuncis Multiplex és buit

Hi ha dos motius pels quals això pot passar:

• El nombre total d'anuncis del bloc d'anuncis Multiplex és inferior a 1 o superior a 30. Heu de canviar el nombre de files o columnes del bloc d'anuncis Multiplex, de manera que el nombre total d'anuncis es trobi dins el límit.
  • El bloc d'anuncis Multiplex és massa ample per al nombre d'anuncis que heu definit. En aquest cas, heu de provar de reduir l'amplada del bloc d'anuncis Multiplex.
El bloc d'anuncis Multiplex té menys anuncis dels que esperàveu
Això pot passar quan no hi ha prou espai per mostrar el nombre exacte d'anuncis que heu especificat; per exemple, si heu definit un gran nombre d'anuncis i el bloc d'anuncis Multiplex és massa estret o s'està veient en una pantalla petita. Quan això passa, ajustem el nombre de files o columnes perquè càpiguen a l'espai disponible de la millor manera possible. Podeu plantejar-vos canviar l'amplada del bloc d'anuncis Multiplex o bé definir un nombre de files i columnes per a mòbils i un altre per a ordinadors.
Els vostres anuncis són només de text
És possible que vegeu això si el bloc d'anuncis Multiplex és massa estret per al nombre d'anuncis que heu definit. En aquest cas, hauríeu de provar d'augmentar l'amplada del bloc d'anuncis Multiplex.

Utilitzar la consola per trobar errors en blocs d'anuncis Multiplex

Podeu utilitzar la consola al navegador per comprovar que hàgiu modificat bé el codi d'anunci Multiplex. Per exemple, la consola us pot indicar si falta un paràmetre obligatori al codi d'anunci o si un paràmetre conté un valor no vàlid.

Si utilitzeu Chrome, podeu seguir aquests passos per provar el vostre codi d'anunci a la Consola de DevTools:

1. Visiteu la pàgina que conté els blocs d'anuncis Multiplex.
  2. Premeu Ctrl+Maj+J (Windows/Linux) o Ordre+Opció+J (Mac).
  3. Consulteu si hi ha missatges d'error al tauler de la Consola.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.