Notifikation

Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning til implementering af kode

Oprettelse af forbindelse til AdSense og visning af annoncer på dit WordPress-website

Bruger du WordPress, og vil du gerne tjene penge på dit website med AdSense? Du kan placere AdSense-annoncekode på dit WordPress-website på flere forskellige måder.

Tilknytning af dit WordPress-website

Hvis du ikke har brugt AdSense før, skal du starte med at knytte dit website til AdSense. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger Site Kit af Google til WordPress. Site Kit kan knytte dit WordPress-website til din AdSense-konto og placere AdSense-koden på alle dine sider for dig. På den måde sikrer du dig, at der kan vises annoncer automatisk overalt på dit website.

Hvad er Site Kit?

Site Kit er et open source-plugin uden beregning til WordPress, som hjælper dig med at få adgang til samlede metrics og samlet indsigt fra Google AdSense, Google Analytics, Google Search Console og PageSpeed Insights direkte fra din WordPress-konto.

Tools for publishers (and understanding their benefits) | Sustainable Monetized Websites

Sådan konfigurerer du Site Kit

1. Gå til dit WordPress-kontrolpanel, og klik på Tilføj nyt under menuen "Plugins".
  2. Søg efter "Site Kit by Google", find pluginnet, og klik på Installer nu.
  3. Når du har installeret pluginnet, skal du klikke på Aktivér.
  4. Klik på Start konfiguration, og følg derefter trinnene for at konfigurere Site Kit.
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Tilknyt tjeneste under "AdSense". Du kan finde disse på Site Kit-kontrolpanelet eller under fanen "Indstillinger".
  6. Følg vejledningen i pluginnet. Vi anbefaler, at du giver Site Kit tilladelse til at placere AdSense-koden. På den måde placeres AdSense-koden for ikke-AMP- og AMP-versioner af dit website.
    Bemærk! Hvis du vil sikre dig, at annoncer vises, skal du tjekke, at du har aktiveret automatiske annoncer på din AdSense-konto. Site Kit kan ikke ændre dine AdSense-kontoindstillinger.

Når dit website er klar til at vise annoncer og har trafik, kan du se dine AdSense-metrics under fanen "AdSense" i pluginnet.

Tip! Hvis du vil have at vide, hvordan du administrerer andre Google-produkter med Site Kit, kan du se Site Kit-siden. Hvis du har spørgsmål om installation, aktivering eller konfiguration af Site Kit, kan du besøge Site Kit-forummet.

Vis annoncer, så snart din AdSense-konto er aktiveret

Når du knytter dit WordPress-website til AdSense, kan du vælge at vise annoncer, så snart din AdSense-konto er aktiveret, og begynde at tjene penge på dit indhold med det samme.

Hvis du har besøgende fra EØS (Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde), Storbritannien eller Schweiz, anbefaler vi, at du fjerner markeringen i dette afkrydsningsfelt for at sikre dig, at du overholder Googles samtykkepolitik for brugere i EU. Du kan ændre dine indstillinger for visning af annoncer til brugere i EØS, Storbritannien og Schweiz, når din AdSense-konto er blevet godkendt.

Google analyserer dine sider, finder passende annonceplaceringer og placerer derefter automatisk annoncerne for dig. Vores system vælger de annoncer, der er mest velegnet til din sidetype.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen mellem pluginnet Site Kit og AMP for WordPress?

Site Kit gør det muligt at knytte dit website direkte til visse Google-produkter og -tjenester, inklusive AdSense. Du kan bruge pluginnet AMP for WordPress til at oprette en AMP-version af dit website, som er bygget ved hjælp af AMP-strukturen i open source.

Kan jeg se AdSense-metrics i Google Analytics-modulet i Site Kite?

Hvis du vil have, at Site Kit skal vise AdSense-metrics i Google Analytics-modulet, skal du integrere dine AdSense- og Analytics-konti.

Jeg har konfigureret Site Kit, men jeg kan ikke se annoncer på mit website. Hvad skal jeg gøre?

• Sørg for, at du kan se "Kode er blevet placeret" i AdSense-sektionen i indstillingerne for Site Kit.
  • Tjek, at der ikke er nogen handlinger, som du mangler at udføre på din AdSense-konto. Du skal f.eks. sørge for følgende:
    • Dit website er føjet til siden Websites.
    • Automatiske annoncer er aktiveret på din annonceside.

Er der andre plugins, jeg kan bruge til at forbinde mit WordPress-website med AdSense?

Her er nogle flere ressourcer, som du muligvis allerede bruger, fra partnere: