Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Guia d'implementació del codi

Connectar-se a AdSense i mostrar anuncis en un lloc web de WordPress

Sou usuari de WordPress i voleu monetitzar el vostre lloc web amb AdSense? Hi ha diverses maneres de col·locar el codi d'anunci d'AdSense en un lloc web de WordPress.

Connectar el lloc web de WordPress

Si és la primera vegada que utilitzeu AdSense, una de les primeres tasques que heu de fer és connectar-hi el vostre lloc web. És molt recomanable que utilitzeu Site Kit by Google per a WordPress. Site Kit pot connectar el vostre lloc web de WordPress amb el compte d'AdSense i emplaçar el codi d'AdSense en totes les pàgines del lloc web. D'aquesta manera, es mostraran anuncis automàticament en tot el lloc web.

Què és Site Kit?

Site Kit és un connector de codi obert i sense cost econòmic per a WordPress que us permet accedir a mètriques i estadístiques unificades de Google AdSense, Google Analytics, Google Search Console i PageSpeed Insights directament des del vostre compte de WordPress.

Tools for publishers (and understanding their benefits) | Sustainable Monetized Websites

Com es pot configurar Site Kit

1. Aneu al tauler de WordPress i, al menú "Extensions", feu clic a Afegeix.
  2. Cerqueu el connector "Site Kit by Google" i feu clic a Instal·la ara.
  3. Un cop hàgiu instal·lat el connector, feu clic a Activa.
  4. Feu clic a Start Setup (Inicia la configuració) i seguiu els passos que es mostren per configurar Site Kit.
  5. Un cop hàgiu finalitzat la configuració, feu clic a Connect Service (Connecta el servei) a sota d'"AdSense". Trobareu aquesta opció al tauler de Site Kit o a la pestanya "Settings" (Configuració).
  6. Seguiu les instruccions del connector. Us recomanem que permeteu que Site Kit emplaci el codi d'AdSense. El connector implementarà aquest codi per a les versions no AMP i AMP de les pàgines del vostre lloc web.
    Nota: a fi de garantir que els anuncis es difonguin, assegureu-vos que hàgiu activat els anuncis automàtics al compte d'AdSense. Site Kit no té permís per fer canvis a la configuració del compte d'AdSense.

Quan el lloc web estigui preparat per mostrar anuncis i tingui trànsit, veureu les mètriques d'AdSense a la pestanya "AdSense" del connector.

Consell: per obtenir informació sobre com podeu gestionar altres productes de Google amb Site Kit, visiteu la pàgina de Site Kit. Si teniu cap pregunta sobre la manera d'instal·lar, activar o configurar Site Kit, visiteu el fòrum de Site Kit.

Mostrar anuncis tan bon punt s'activi el compte d'AdSense

En connectar el vostre lloc web de WordPress a AdSense, podeu triar l'opció per mostrar anuncis tan bon punt s'activi el compte d'AdSense i començar a guanyar diners amb el vostre contingut immediatament.

Si hi ha usuaris que us visiten des de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), des del Regne Unit o des de Suïssa, us recomanem que desmarqueu aquesta opció per assegurar-vos que compliu la política de consentiment d'usuaris de la UE de Google. Podeu canviar la configuració per difondre anuncis per als usuaris de l'EEE, del Regne Unit i de Suïssa un cop s'hagi aprovat el compte d'AdSense.

Google analitzarà les pàgines, trobarà emplaçaments adequats per als anuncis i, tot seguit, hi emplaçarà els anuncis automàticament. El nostre sistema triarà els més adequats segons el tipus de pàgina que teniu.

Preguntes freqüents

Quina diferència hi ha entre Site Kit i el connector AMP for WordPress?

Site Kit us permet connectar directament el lloc web amb determinats productes i serveis de Google, com ara AdSense. El connector AMP for WordPress us permet crear una versió AMP del lloc web mitjançant el marc AMP de codi obert.

Puc veure mètriques d'AdSense al mòdul Google Analytics de Site Kit?

Si voleu que Site Kit mostri mètriques d'AdSense al mòdul Google Analytics, cal que integreu els comptes d'AdSense i Analytics.

He configurat Site Kit però no veig cap anunci al meu lloc web. Què he de fer?

• Assegureu-vos que veieu el missatge "Code has been placed" (S'ha col·locat el codi) a la secció AdSense de la configuració de Site Kit.
  • Reviseu el compte d'AdSense per si queda alguna acció pendent de finalitzar. Comproveu, per exemple, el següent:
    • El vostre lloc web s'ha afegit a la pàgina Llocs web.
    • Els anuncis automàtics estan activats a la pàgina Anuncis.

Puc fer servir altres connectors per connectar el meu lloc web de WordPress a AdSense?

Aquí teniu altres recursos de partners que potser ja utilitzeu: