Better Ads Standards

Løs problemer med annonseopplevelsen på nettstedet ditt

Ett eller flere av nettstedene dine er i strid med Better Ads Standards

Hvis du har mottatt et varsel om at et av nettstedene dine har en av statusene «Ikke godkjent» eller «Advarsel», betyr det at Googles systemer har oppdaget annonseopplevelser på nettstedet ditt som ikke er i tråd med Better Ads Standards. For å hjelpe publisister med å forbedre annonseopplevelsen gjennomgår vi nettsteder daglig og tar opp videoer av annonseopplevelser som ikke er i tråd med standarden. Hvis nettstedet ditt har en av statusene «Ikke godkjent» eller «Advarsel», kommer rapporten din om annonseopplevelser til å inneholde slike videoer samt informasjon om Better Ads Standards og hvordan disse problemene kan påvirke nettstedet ditt.

Better Ads Standards er for øyeblikket ikke en del av programretningslinjene for AdSense, men Google er medlem av den globale bransjekoalisjonen Coalition for Better Ads og har full støtte for Better Ads Standards. Vi oppfordrer alle AdSense-publisister til å se gjennom rapporten om annonseopplevelser og løse eventuelle problemer som er identifisert. Slik gjør du det:

1. Tilgang til rapporten

Rapporten om annonseopplevelser er en del av Google Search Console, så du må være en verifisert nettstedseier for å få tilgang. Du kan be nettredaktøren din legge deg til som eier eller bruker, eller du kan bekrefte eierskapet selv. Finn ut mer

2. Forklaring av rapporten

Hvis nettstedet ditt er gjennomgått og har fått en av statusene «Advarsel» eller «Ikke godkjent», inneholder rapporten videoer av annonseopplevelsene som sannsynligvis kommer til å irritere eller villede de besøkende. Klikk på rapporten for datamaskiner eller mobilenheter for å se de spesifikke opplevelsene som er identifisert.

Fra og med 15. februar 2018 blir alle annonser på nettstedet ditt filtrert i Chrome hvis statusen for gjennomgang har vært «Ikke godkjent» i mer enn 30 dager. Vær oppmerksom på annonseopplevelsene på datamaskiner og mobilenheter administreres separat. Hvis rapporten for eksempel viser at nettstedet ditt har statusen «Ikke godkjent» for annonseopplevelser på mobil (men ikke på datamaskiner), og du ikke løser problemene innen 30 dager fra vi varsler deg, blir annonsene dine filtrert i Chrome på mobilenheter (men ikke på datamaskiner).
  3. Løs problemene og be om en gjennomgang

Når du har identifisert annonseopplevelsene som er i strid med standarden, kan du sørge for å få dem fjernet. Deretter beskriver du hvordan du har løst hvert av problemene, i «Be om en gjennomgang»-delen og klikker på Jeg har løst dette. Du mottar en bekreftelse på e-post når gjennomgangen er startet. Finn ut mer

Når du har løst alle problemene i rapporten om annonseopplevelser, forsvinner varselet i AdSense-kontoen din.