Korjaa sivustosi mainoskokemukseen liittyvät ongelmat

Ainakin yksi sivustoistasi rikkoo Better Ads Standards ‑käytäntöjä

Jos saat ilmoituksen siitä, että jokin sivustoistasi on virhe- tai varoitustilassa, Googlen järjestelmät ovat havainneet sivustollasi mainoskokemuksia, jotka eivät ole Better Ads Standards ‑standardien mukaisia. Haluamme auttaa julkaisijoita parantamaan heidän tarjoamiaan mainoskokemuksia. Siksi tarkistamme sivustoja päivittäin ja tallennamme videoita mainoskokemuksista, jotka eivät ole käytäntöjen mukaisia. Jos sivustosi on virhe- tai varoitustilassa, mainittuja videoita on lisätty Mainoskokemuspalautteet-työkaluun. Siellä on myös tietoja Better Ads Standards ‑standardeista ja siitä, miten työkalussa eritellyt ongelmat voivat vaikuttaa sivustoosi.

Google kuuluu kansainväliseen, alan toimijoiden yhteiseen Coalition for Better Adsiin ja tukee täysimittaisesti Better Ads Standards -standardeja. Better Ads Standards ‑standardien noudattamista edellytetään Googlen julkaisijakäytännöissä. Kehotamme AdSense-julkaisijoitamme perehtymään Mainoskokemuspalautteet-työkalun tietoihin ja korjaamaan siellä mahdollisesti eriteltyjä ongelmia. Toimi näin:

1. Työkalun avaaminen

Mainoskokemuspalautteet-työkalu on osa Google Search Consolea. Tämä tarkoittaa, että sinun on oltava todennettu sivuston omistaja, jotta voit käyttää työkalua. Voit pyytää verkkovastaavaasi lisäämään sinut omistajaksi tai käyttäjäksi tai vahvistaa omistajuuden itse. Lue lisää

2. Työkalun tietojen tulkitseminen

Jos sivustosi on tarkistettu ja se on virhe- tai varoitustilassa, työkalussa näkyy videoita mainoskokemuksista, joita kävijät todennäköisesti pitävät epämiellyttävinä tai harhaanjohtavina. Klikkaamalla tietokone- tai mobiiliraportteja näet tarkempia tietoja näistä kokemuksista.

Huom. Chrome suodattaa mainokset sivustollasi, jos se on ollut tarkistuksen jälkeen virhetilassa yli 30 päivän ajan. Huomaa, että tietokone- ja mobiilimainoskokemusten tarkistuksia hallinnoidaan erikseen. Jos sivustosi on työkalun mukaan virhetilassa mobiilimainoskokemusten (mutta ei tietokonemainoskokemusten) osalta eikä ongelmia korjata 30 päivän kuluessa ilmoituksesta, mainoksesi suodatetaan Chromessa mobiililaitteilla (mutta ei tietokoneilla).
  3. Ongelmien korjaaminen ja tarkistuksen pyytäminen

Kun olet selvittänyt, mitkä mainoskokemukset ovat käytäntöjen vastaisia, voit ryhtyä korjaamaan ongelmia. Kuvaile Pyydä tarkistusta ‑kohdassa, kuinka olet korjannut kunkin ongelman, ja klikkaa Olen korjannut tämän. Saat vahvistussähköpostin, jossa kerrotaan, että tarkistus on meneillään. Lue lisää

Kun olet korjannut kaikki Mainoskokemuspalautteet-työkalussa eritellyt ongelmat, niitä koskeva ilmoitus poistuu AdSense-tililtäsi.