Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Automatiske annoncer

Deaktiver ankerannoncer øverst på din side

Rediger din annoncekode, så ankerannoncer kun vises nederst på en side #disableanchorads

Du kan vælge ikke at vise ankerannoncer øverst på brugerens skærm ved at ændre din annoncekode. Når du har foretaget denne ændring og gemt din annoncekode, vises ankerannoncer kun nederst på dine sider. Vær opmærksom på, at du muligvis reducerer din potentielle indtjening, hvis du deaktiverer denne funktion. Vores eksperimenter viser, at ankerannoncer er mere effektive øverst på brugerens skærm.

Hvis du vil deaktivere ankerannoncer øverst, skal du føje parameteren data-overlays="bottom" til annoncekoden på de af dine sider, der har ankerannoncer.
Eksempel

<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" data-overlays="bottom" crossorigin="anonymous"></script>
</head>

Bemærk! Vi vil gerne understrege, at dette eksempel er en tilladt ændring af annoncekoden. Du overtræder ikke AdSense-programpolitikkerne ved at ændre din annoncekode på denne godkendte måde.