Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis automàtics

Desactivar els anuncis ancorats a la part superior de la pàgina

Modifiqueu el codi d'anunci perquè els anuncis ancorats només es mostrin a la part inferior d'una pàgina. #disableanchorads

Podeu evitar que es mostrin anuncis ancorats a la part superior de la pantalla dels usuaris modificant el codi d'anunci. D'aquesta manera, els anuncis ancorats només es mostraran a la part inferior de les pàgines. Tingueu en compte que, si ho feu, els guanys potencials poden disminuir. Els nostres experiments indiquen que els anuncis ancorats tenen un millor rendiment a la part superior de la pantalla dels usuaris.

Per desactivar els anuncis ancorats a la part superior, afegiu el paràmetre data-overlays="bottom" al codi d'anunci de cadascuna de les vostres pàgines que tinguin aquest tipus d'anunci.
Exemple

<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" data-overlays="bottom" crossorigin="anonymous"></script>
</head>

Nota: us garantim que aquest exemple és una modificació acceptable del codi d'anunci. Si modifiqueu el codi d'anunci seguint aquest exemple vàlid, no infringireu les polítiques del programa d'AdSense.