Koodin käyttöönotto-opas

AdSense-koodin lisääminen HTML-koodiin

Kun olet hakenut AdSense-koodin, sinun on liitettävä se sivustosi <head>- ja </head>-tagien väliin. Koodi kannattaa lisätä sivuston jokaiselle sivulle, jotta saat AdSensesta parhaan mahdollisen hyödyn.

Vinkki: Käytätkö WordPressiä? Katso ohjeet AdSense-koodin lisäämiseen.

Alla olevista esimerkeistä näet, mihin AdSense-koodi lisätään.

Esimerkki HTML-sivusta ennen AdSense-koodin lisäämistä

<html>
<head>
Tämä on sivun head-osio.
<title>HTML-esimerkkisivu</title>
</head>
<body>
Tämä on sivun tekstiosio.
</body>
</html>

Esimerkki HTML-sivusta, jonka <head>-tagiin on lisätty AdSense-koodi

<html>
<head>
<script async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js?client=ca-pub-1234567890123456" crossorigin="anonymous"></script>
Tämä on sivun head-osio.
<title>HTML-esimerkkisivu</title>
</head>
<body>
Tämä on sivun tekstiosio.
</body>
</html>

Huom. Edellä näkyvä koodi on vain esimerkki, joten älä käytä sitä oman sivustosi koodissa.