Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Pagaments

Gestionar els usuaris de pagaments en un compte d'AdSense

Els administradors de comptes d'empresa poden afegir usuaris de pagaments i configurar els seus permisos i preferències de correu electrònic. #businessaccount #paymentsprofile

Si us heu registrat com a empresa, podeu afegir altres persones a un perfil de pagaments. Per a cada persona que afegiu, decidiu si pot convidar altres usuaris, adquirir serveis de pagament de Google o registrar-s'hi, veure el vostre historial de pagaments o fer canvis al perfil.

Nota: aquesta funció no està disponible per als comptes individuals.

Afegir un usuari de pagaments nou

Si sou administrador o propietari d'un perfil de pagaments d'empresa, seguiu aquests passos per afegir un usuari a un perfil de pagaments:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona la configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els usuaris de pagaments.
  5. Feu clic a + Afegeix un usuari nou.
  6. Introduïu la informació de l'usuari:
    • Dades de contacte: introduïu el nom, l'adreça electrònica i, opcionalment, el número de telèfon.
    • Permisos: ajusteu el seu nivell de permisos per decidir què pot fer.
    • Preferències de correu electrònic: seleccioneu els correus electrònics de pagaments que rebrà.
    • Contacte principal: trieu si voleu que sigui el contacte principal del perfil. Aquesta és la persona amb qui Google contactarà per a qualsevol pregunta relacionada amb els pagaments.
  7. Feu clic a Convida. El contacte es mostrarà com a "Pendent" fins que accepti la vostra invitació.

Tingueu present que la invitació caduca en dues setmanes. Per tornar a enviar-la, trieu l'usuari que vulgueu i feu clic a Torna a enviar la invitació.

Permisos

Quan afegiu un usuari al perfil de pagaments, podeu definir el nivell de permisos que tindrà en funció de com voleu que utilitzi la informació de pagaments.

• Els administradors poden editar tot el contingut del perfil, gestionar-ne els usuaris i fer-lo servir per registrar-se a altres serveis de Google.
  • Els usuaris amb accés complet poden editar tot el contingut del perfil i fer-lo servir per registrar-se a altres serveis de Google.
  • Els usuaris amb permís només de lectura poden veure el perfil però no poden fer-hi canvis.
  • Els usuaris amb accés només al correu electrònic rebran actualitzacions per correu electrònic sobre els pagaments o els canvis al perfil, però no el poden veure.

Preferències de correu electrònic

Podeu ajustar la configuració del correu electrònic de cada persona que afegiu al perfil.

• Tots els correus electrònics de pagaments: aquesta opció inclou els correus electrònics administratius a més de rebuts, factures, extractes mensuals i altres missatges sobre les transaccions.
  • Només els correus electrònics administratius de pagaments: aquesta opció inclou els missatges de gestió de comptes sobre formularis fiscals, suspensions de comptes de clients, actualitzacions de les condicions del servei i tancament de comptes.

Treure un usuari de pagaments

En els perfils d'empresa, podeu treure qualsevol usuari si teniu permisos d'administrador. Per treure un usuari, seguiu aquests passos:

1. Inicieu la sessió al compte d'AdSense.
  2. Feu clic a Pagaments.
  3. Feu clic a Gestiona la configuració.
  4. Feu clic a Gestiona els usuaris de pagaments.
  5. Feu clic a la fletxa avall Fletxa avall que hi ha al costat de l'usuari que voleu treure.
  6. Feu clic a Treu.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.