Kelpoisuus

Sivuston valmisteleminen AdSensea varten

AdSensen avulla menestyminen edellyttää, että sivustollasi on ainutlaatuista sisältöä, joka tarjoaa kävijöille heitä kiinnostavaa tietoa ja erinomaisen käyttökokemuksen. Ennen kuin rekisteröidyt AdSenseen, sinun kannattaa tarkistaa sivusi ja varmistaa, että ne ovat loistokunnossa.

Onko sivustosi omaperäinen?

Verkko on pullollaan erilaisia sivustoja, joten sinun kannattaa luoda ainutlaatuista, omaperäistä ja osuvaa sisältöä, joka kiinnostaa käyttäjiä ja innostaa heitä lukemaan lisää.

• Harkitse tarkkaan, miten asettelet sivujesi elementit, kuten kuvat ja tekstit. Tee sivujen ulkoasusta houkutteleva ja varmista, että kävijöiden on helppo löytää etsimänsä. Katso vinkit AdSense-blogin postauksesta, jossa esitellään kolme vaihetta sivuston käyttökokemuksen parantamiseen.
  • Sivustolle kannattaa lisätä kommenttiosio, jonne kävijät voivat jättää palautetta. Käyttäjiltä saatu palaute on erinomainen tapa parantaa sivuston käyttökokemusta.
Huom. Sinun on valvottava kommenttiosiota, jotta se pysyy AdSensen ohjelmasääntöjen mukaisena eikä sinne lisätä sopimatonta sisältöä. Lue lisää käyttäjien luomasta sisällöstä ja sen hallinnoinnista.

Onko sivustollasi siirtyminen helppoa?

Helppokäyttöinen ja selkeä siirtymispalkki (tai valikkopalkki) on olennainen osa hyvää käyttökokemusta. Muista seuraavat asiat, kun luot siirtymispalkkia:

• Järjestys: Ovatko eri elementit loogisessa järjestyksessä?
  • Luettavuus: Onko teksti helposti ymmärrettävää?
  • Toimivuus: Toimivatko avattavat luettelot oikein?

Esimerkkejä

Matkailusivuston siirtymispalkki voi näyttää tältä:

-> Etusivu <> Kohteet <> Galleria <> Arviot <> Tietoja meistä

Ohjelmointisivuston siirtymispalkki voi näyttää tältä:

-> Etusivu <> C++ <> PHP <> JavaScript <> Aloittelijoille <> Tietoja meistä

Siirtymispalkin tärkein tehtävä on auttaa käyttäjiä siirtymään sivustolla helposti sisällöstä toiseen. Lue lisää sivuston selkeään rakenteeseen liittyvistä käyttökokemuksen suunnitteluohjeistamme.

Onko sivujesi sisältö omaperäistä ja kiinnostavaa?

Hyödyllinen ja omaperäinen sisältö on tärkein tekijä pysyvän ja uskollisen käyttäjäkunnan luomisessa. Jos käyttäjät pitävät sisällöstäsi, he luultavasti kertovat siitä myös muille, jolloin voit saada sivustollesi uusia käyttäjiä. Lue vinkkejä ja neuvoja AdSense-blogin postauksesta, jossa kerrotaan,miten luot sivustollesi loistavaa sisältöä.

Sivuston ulkopuolisia resursseja, kuten muilla sivustoilla olevia artikkeleita tai upotettuja videoita, kannattaa käyttää harkiten. Niiden yhteyteen on tärkeää lisätä omaa sisältöä, kuten omaan asiantuntemukseen perustuvaa tietoa, parannusehdotuksia, arvosteluja tai muita henkilökohtaisia mielipiteitä. Googlen julkaisijakäytäntöjen mukaan Google-mainoksia ei saa sijoittaa sivustoille, joiden sisältö on lainattua tai tekijänoikeuksin suojattua. Tällainen vakava sääntörikkomus voi johtaa mainosten käytöstä poistamiseen ja tilin sulkemiseen.

Lue lisää sivustojen hyvistä käytännöistä Verkkovastaavan laatusäännöistä.

Oletko valmis käyttämään AdSensea?

Kun kaikki tällä sivulla käsitelty on mielestäsi kunnossa, voit rekisteröityä AdSenseen.