Kelpoisuus

Sivuston valmisteleminen AdSensea varten

Menestyksekäs AdSensen käyttäminen edellyttää, että sivustosi sivuilla on ainutlaatuista sisältöä, joka tarjoaa vierailijoille heidän tarvitsemaansa tietoa ja erinomaisen käyttökokemuksen. Tarkista siis alla olevien kysymysten avulla jo ennen AdSense-ohjelmaan hakemista, että sivusi ovat loistokunnossa.

Onko sivustosi omaperäinen?

Internetissä on valtava määrä sivustoja, joten mieti, mikä tekee juuri sinun sivustostasi erityisen. Tavoitteenasi on luoda omaperäistä ja osuvaa sisältöä, joka kiinnostaa käyttäjiä ja innostaa heitä lukemaan lisää.

Harkitse tarkkaan, miten asettelet sivustosi elementit, kuten kuvat ja tekstit. Tee sivujen ulkoasusta houkutteleva ja varmista, että vierailijoiden on helppo löytää etsimänsä. Lue käyttökokemukseen liittyvistä ohjeista lisää vinkkejä sivuston sisällön järjestämiseen.

Sivustolle kannattaa lisätä kommenttiosio, jonne vierailijat voivat jättää palautetta. Käyttäjiltä saatu palaute on erinomainen tapa parantaa sivuston käyttökokemusta.

Ota huomioon, että kommenttiosiota on valvottava, jotta sinne ei lisätä AdSensen ohjelmasääntöjen vastaista sopimatonta sisältöä. Lue lisätietoja käyttäjien luoman sisällön hallinnoinnista.

Onko sivustollasi siirtyminen helppoa?

Siirtymispalkki (tai valikkopalkki) on yksi sivuston tärkeimpiä osia. Helppokäyttöinen ja selkeä siirtymispalkki on olennainen osa hyvää käyttökokemusta. Sen avulla vierailijat voivat tutustua sivuston sisältöön tehokkaasti ja kattavasti.

Muista seuraavat asiat, kun luot siirtymispalkkia:

• Järjestys: Ovatko eri elementit loogisessa järjestyksessä?
  • Luettavuus: Onko teksti helposti ymmärrettävää?
  • Toimivuus: Toimivatko avattavat luettelot oikein?

Esimerkkejä

Matkailusivuston siirtymispalkki voi näyttää tältä:

-> Etusivu <> Kohteet <> Galleria <> Arviot <> Tietoja meistä

Ohjelmointisivuston siirtymispalkki voi näyttää tältä:

-> Etusivu <> C++ <> PHP <> JavaScript <> Aloittelijoille <> Tietoja meistä

Sivuston tyypistä riippumatta siirtymispalkin tehtävä on auttaa käyttäjiä siirtymään sivustolla helposti sisällöstä toiseen. Lue lisää sivuston selkeään rakenteeseen liittyvistä käyttökokemuksen suunnitteluohjeistamme.

Onko sivustosi sisältö omaperäistä ja kiinnostavaa?

Sivuston hyödyllinen ja omaperäinen sisältö on tärkein tekijä pysyvän ja uskollisen käyttäjäkunnan luomisessa. Jos käyttäjät pitävät sisällöstäsi, he luultavasti kertovat siitä myös muille, jolloin voit saada sivustollesi uusia käyttäjiä.

Sivuston ulkopuolisia resursseja, kuten artikkeleita tai upotettuja videoita, kannattaa käyttää harkiten. Niiden yhteyteen on tärkeää lisätä omaa sisältöä, kuten omaan asiantuntemukseen perustuvaa tietoa, parannusehdotuksia, arvosteluja tai muita henkilökohtaisia mielipiteitä. Googlen sisältökäytäntöjen mukaan Google-mainoksia ei saa sijoittaa sivustoille, joiden sisältö on lainattua tai tekijänoikeuksin suojattua. Tällainen vakava käytäntörikkomus voi johtaa mainosten käytöstä poistamiseen ja tilin sulkemiseen.

Lue lisätietoja sivustojen hyvistä käytännöistä Verkkovastaavan laatusäännöistä.

Oletko valmis rekisteröitymään AdSenseen?

Jos vastasit kaikkiin edellisiin kysymyksiin myöntävästi, voit lähettää hakemuksesi AdSenseen. Alla on vielä pari hyödyllistä linkkiä.