Kvalifikation

Sørg for, at siderne på dit website er klar til AdSense

For at opnå gode resultater med AdSense skal du have sider på dit website med unikt indhold, der er relevant for de besøgende og er med til at sikre en god brugeroplevelse. Før du tilmelder dig AdSense, anbefaler vi, at du gennemgår dine sider for at sikre, at de er i orden.

Hvad er det særlige ved dine sider?

Konkurrencen om brugernes opmærksomhed på nettet er benhård. Derfor er dit mål også at skabe unikt og relevant indhold, der holder brugerne interesserede og giver dem lyst til at læse mere.

• Overvej, hvordan du opstiller elementerne (tekst, billeder osv.) på dine sider. Dit layout skal være indbydende, og de besøgende skal nemt kunne finde det, de leder efter. Se dette indlæg på AdSense-bloggen for at få tips: Justering af brugeroplevelsen på dit website i tre trin.
  • Overvej at stille en kommentarsektion til rådighed for dine besøgende. Feedback fra brugere, der har brugt dit website og læser dit indhold, kan være en stor hjælp, så du kan forbedre dit website, mens det vokser.
Bemærk! Du skal moderere din kommentarsektion, så du sikrer, at den overholder programpolitikkerne for AdSense og er fri for upassende indhold. Få flere oplysninger om brugergenereret indhold og om, hvordan du kan administrere det.

Er navigationen på dine sider brugervenlig og let at forstå?

En tilgængelig, brugervenlig navigationslinje (eller menulinje) er en vigtig del af en god brugeroplevelse. Når du opbygger din navigationslinje, skal du overveje følgende:

• Justering – er alle elementer justeret korrekt?
  • Læsbarhed – er teksten let at læse?
  • Funktionalitet – fungerer dine rullelister korrekt?

Eksempler

For et rejsewebsite kunne din navigationslinje se sådan ud:

-> Startside <> Rejsemål <> Galleri <> Anmeldelser <> Om os

For et website med programmering kunne navigationslinjen se sådan ud:

-> Startside <> C++ <> PhP <> JavaScript <> Begyndere <> Om os

Målet er, at din navigationslinje hjælper brugerne med hurtigt at forstå, hvordan de interagerer med dit website. Få flere oplysninger i afsnittet om implementering af en tydelig struktur som hjælp for brugerne i vores retningslinjer vedrørende brugeroplevelse.

Har dine sider et unikt og interessant indhold?

Værdifuldt og originalt indhold er afgørende for, at du kan opbygge en stærk og loyal brugerbase. Når brugerne er glade for dit indhold, deler de oplevelsen med andre, og dette er med til at få dit website til vokse. Du kan få tips og råd i dette indlæg på AdSense-bloggen: Sådan skaber du godt websiteindhold i tre trin.

Du skal være forsigtig, når du bruger eksterne ressourcer, som f.eks. artikler på andre websites eller integrerede videoer. Det er meget vigtigt, at du selv bidrager med originalt indhold, hvad enten det er i form af specialviden, idéer til forbedringer, anmeldelser eller dine personlige meninger. Som angivet i politikkerne for Google-udgivere må der ikke placeres Google-annoncer på websites med kopieret eller ophavsretsligt beskyttet indhold. Dette er en overtrædelse af vores politikker, og det kan medføre, at dine annoncer bliver deaktiveret, eller at din konto bliver lukket.

Få flere oplysninger om god praksis for dit website i retningslinjerne for kvalitet for webmastere.

Er du klar til AdSense?

Når du er tilfreds med dine svar på disse spørgsmål, kan du tilmelde dig AdSense.