Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Començar a utilitzar un compte d'AdSense

Anuncis: gestionar un inventari d'anuncis

La pàgina Anuncis està dissenyada per ajudar-vos a gestionar de manera eficient l'inventari d'anuncis. Des d'aquí podeu configurar anuncis automàtics als vostres llocs web, crear i gestionar blocs d'anuncis i triar la configuració general per als anuncis.

Exemple de la pàgina Visió general dels anuncis a AdSense.

Anuncis automàtics

Els anuncis automàtics ofereixen una forma senzilla i innovadora de monetitzar el vostre contingut. Només us cal un fragment de codi d'anunci per començar. Obteniu més informació sobre els anuncis automàtics.

Blocs d'anuncis

Els blocs d'anuncis us permeten controlar on es mostren els anuncis. Els nostres blocs d'anuncis natius us ofereixen molta flexibilitat pel que fa a la personalització. AdSense ofereix diversos tipus de blocs d'anuncis. Obteniu més informació sobre els blocs d'anuncis.

Configuració general

La configuració general comprèn les opcions de configuració d'anuncis al nivell de compte, com ara l'opció d'optimització de la mida dels anuncis.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.