Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Vi tar bort annonsbalansering

6 maj 2020

Tack för att du använder annonsbalansering. Efter feedback från våra utgivare har vi beslutat att ta bort funktionen för annonsbalansering. Fortsättningsvis kommer vi i stället att fokusera på att utveckla våra blockeringskontroller.

Vad är det som händer?

Den 20 maj 2020 tar vi bort annonsbalansering från AdSense-konton. Samma datum tar vi även bort alternativet för experiment med annonsbalansering, inklusive alla slutförda experiment.

Om du för närvarande använder annonsbalansering eller kör experiment med annonsbalansering skickar vi dig ett e-postmeddelande med mer information. Om du inte använder dessa funktioner behöver du inte göra något.

Vi uppskattar ditt tålamod och din förståelse medan vi fortsätter utveckla våra produkter.