Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieopvullingspercentage wordt beëindigd

6 mei 2020

Hartelijk dank dat u Advertentieopvullingspercentage gebruikt. Op basis van feedback van onze uitgevers hebben we besloten de functie Advertentieopvullingspercentage te beëindigen. Vanaf nu richten we ons op verdere ontwikkeling van onze reeks opties voor blokkeren.

Wat gaat er veranderen?

Op 20 mei 2020 verwijderen we Advertentieopvullingspercentage uit AdSense-accounts. We verwijderen op die datum ook de optie voor experimenten voor Advertentieopvullingspercentage, waaronder alle experimenten die hiervoor zijn uitgevoerd.

Als u momenteel gebruikmaakt van Advertentieopvullingspercentage of van experimenten voor Advertentieopvullingspercentage, sturen we u een e-mail met aanvullende informatie. Als u deze functies niet gebruikt, hoeft u niets te doen.

We stellen uw geduld en begrip tijdens de ontwikkeling van onze producten zeer op prijs.