Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Annoncebalance udfases

6. maj 2020

Tak, fordi du bruger annoncebalance. Baseret på feedback fra vores udgivere har vi besluttet at udfase funktionen for annoncebalance. Fremover vil vi i stedet fokusere på at udvikle vores kontrolelementer for blokering.

Hvad sker der?

Den 20. maj 2020 fjerner vi annoncebalance fra AdSense-konti. På denne dato fjerner vi også eksperimentindstillingen for annoncebalance, herunder alle gennemførte eksperimenter med annoncebalance.

Hvis du i øjeblikket bruger annoncebalance eller kører eksperimenter med annoncebalance, sender vi dig en mail med yderligere oplysninger. Hvis du ikke bruger disse funktioner, behøver du ikke at foretage dig noget.

Tak for din tålmodighed og forståelse, mens vi fortsætter med at udvikle vores produkter.