Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonsenheter

Om integrerade annonser

Ge en god användarupplevelse med annonser som matchar utseendet på din webbplats. #nativeads

Integrerade annonser matchar utseendet på din webbplats, vilket ger besökarna en bättre användarupplevelse. Integrerade annonser skiljer sig från standardannonser genom att de är utformade för att smälta in i läsarens flöde på din webbplats. Besökarna vet att de är annonser, men de passar in naturligt bredvid innehållet. Integrerade annonser kan anpassas och innehåller annonselement av hög kvalitet, till exempel högupplösta bilder.

Format för integrerade annonser

I AdSense finns följande typer av integrerade annonser:

Är du osäker på om du kan prova integrerade annonser med dina befintliga annonser utan att bryta mot AdSense-policyn?

Förutsatt att mängden annonser inte överstiger mängden innehåll kan du placera så många integrerade och icke-integrerade annonser du vill på dina sidor. Läs mer om vår policy för annonsutrymmets värde.