Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Blocs d'anuncis

Sobre els anuncis natius

Proporcioneu una bona experiència d'usuari amb anuncis que s'adaptin a l'aspecte i sensació del lloc web. #nativeads

Els anuncis natius s'adapten a l'aspecte i sensació del vostre lloc web i ofereixen una experiència d'usuari millor als visitants. Els anuncis natius són diferents dels anuncis estàndard, ja que estan dissenyats per adaptar-se perfectament al recorregut que fan els usuaris pel vostre lloc web. Els visitants continuen sabent que són anuncis, però queden molt bé al costat del vostre contingut. Els anuncis natius es poden personalitzar i utilitzen elements d'anunci d'alta qualitat, com ara imatges d'alta resolució.

Formats d'anunci natiu

AdSense ofereix els anuncis natius següents:

No teniu clar si podeu provar anuncis natius amb els anuncis que ja teniu i complir la política d'AdSense?

Sempre que els anuncis no superin el contingut, podeu emplaçar a les vostres pàgines tants anuncis natius i no natius com vulgueu. Obteniu més informació sobre la nostra política de valor d'inventari.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.