Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Retningslinjer

Løs problemer knyttet til retningslinjene som påvirker annonseleveringen

I retningslinjesenteret kan du raskt og enkelt løse problemer for å minimere effekten disse har på annonseleveringen. Når du har løst et problem, kan du be om gjennomgang av nettstedet ditt.

Gå til Finn årsaken til problemet | Be om en gjennomgang | Status for gjennomgang

Finn årsaken til problemet

Hvis du vil løse problemene med nettstedet, kan du klikke på Løs problemet i «Handling»-kolonnen. Nå åpnes detaljsiden for problemet, hvor vi beskriver problemet vi fant på nettstedet. Her omfattes annonseforespørsler fra sider du har bygget inn på nettstedene som har problemer. Les beskrivelsen nøye, så du vet hva du må korrigere på nettstedet.

Tips: Slik kan du se skjermdumper

skjermdumpene fremheves eksempler på problemer knyttet til retningslinjene som er funnet på sidene dine. Dermed blir det enklere for deg å identifisere og få innsikt i de aktuelle problemene. Hvis du vil se en skjermdump, kan du klikke på Velg et bilde i «Skjermdumper»-kolonnen.

Husk at bare brudd på retningslinjene må løses. Begrensninger for publisister er ikke påkrevde endringer, men innhold pålagt slike begrensninger får imidlertid begrenset annonselevering. Finn ut mer om de ulike typene problemer og statuser for annonselevering.

Hvis du fortsatt har problemer med å identifisere årsaken til problemet, kan du lese gjennom retningslinjedelen i brukerstøtten for AdSense eller sjekke ut brukerforumet for Google AdSense.

Tips: Prioriter problemer

Hvis du har mange nettsteder med problemer, kan du vurdere å bruke filtrene i retningslinjesenteret for å prioritere hvilke nettsteder du først skal få orden på. Du kan for eksempel filtrere etter nettstedene som har det høyeste antallet berørte annonseforespørsler, eller filtrere etter alle nettstedene med deaktivert annonselevering, som er den mest alvorlige sanksjonen.

Du kan også filtrere etter alle Må løses-problemene, så du enkelt kan håndtere disse én etter én. Må løses-problemer viser til forhold som utgjør brudd på retningslinjene, og disse må du løse. Finn ut mer om bruk av retningslinjesenteret.

Resolving Policy Issues

Be om gjennomgang

Etter at du har gjort endringene som kreves for å korrigere forholdene som utgjorde brudd på retningslinjene, og/eller valgfrie endringer knyttet til begrensninger for publisister, kan du be om en gjennomgang av nettstedet ditt.

Merk: Du må be om gjennomgang av hvert nettsted som er pålagt sanksjoner på grunn av brudd på retningslinjene, i retningslinjesenteret for at annonseleveringen skal gjenopptas som normalt på de aktuelle nettstedene.

Slik kan du be om gjennomgang av nettsteder:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Retningslinjesenteret.
  3. Klikk på Løs problemet ved siden av nettstedet du vil ha gjennomgått.
  4. Klikk på Be om gjennomgang i «Fant problemer»-delen.
    Merk: Be om en gjennomgang-knappen er inaktiv hvis nettstedet ditt er gjennomgått og avvist flere ganger i det siste. Sjekk datoen som er oppgitt, for å finne ut når du kan be om en ny gjennomgang av nettstedet.
  5. Gjennomgå informasjonen i dialogboksen. Beskriv så endringene du gjorde for å overholde programretningslinjene, eller forklar hva du mener er grunnen til at dette faktisk ikke utgjør noe brudd på retningslinjene.
  6. Merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du er klar for å få nettstedet evaluert.
  7. Klikk på Be om gjennomgang.

Status for gjennomgang

I Status-kolonnen i retningslinjesenteret kan du se etter oppdateringer om gjennomgangen. Hvis statusen er Under evaluering, blir nettstedet gjennomgått, og det er ikke truffet noen avgjørelse ennå.

Hvis nettstedet ditt blir avvist etter gjennomgangen, blir du varslet via e-post og i «Fant problemer»-delen. Les gjennom informasjonen om de aktuelle bruddene på retningslinjene på nytt, så du får gjort de nødvendige endringene på nettstedet. Når du har gått gjennom retningslinjene på nytt og gjort påfølgende endringer, kan du be om enda en gjennomgang.

Hvis det ikke avdekkes problemer denne gangen, blir sanksjonen fjernet fra retningslinjesenteret. Vi varsler deg i så fall om dette per e-post.

Checking Issue Status in the Policy Center