Käytännöt

Mainosten näkymiseen vaikuttavien ongelmien ratkaiseminen

Käytäntökeskuksen avulla voit ratkaista ongelmia nopeasti ja tehokkaasti ja minimoida näin ongelmien vaikutuksen mainosten näkymiseen. Kun olet ratkaissut ongelman, voit pyytää sivustosi tarkastusta.

Valitse: Ongelman syyn selvittäminen | Tarkastuksen pyytäminen | Tarkastuksen tila

Ongelman syyn selvittäminen

Aloita sivustollasi havaittujen ongelmien ratkaiseminen klikkaamalla Toiminto-sarakkeesta Korjaa. Näin pääset Ongelman tiedot ‑sivulle, joka sisältää kuvauksen sivustollasi havaitusta ongelmasta. Tähän sisältyvät myös tapaukset, joissa mainospyyntöjä tulee sivuiltasi, jotka on upotettu ongelmia sisältäville sivustoille. Lue kuvaus huolellisesti selvittääksesi, mitä korjattavaa sivustollasi on.

Vinkki: Näin näet kuvakaappaukset

Kuvakaappaukset sisältävät esimerkkejä sivuiltasi löytyneistä käytäntöongelmista ja voivat auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään näitä ongelmia. Näet kuvakaappauksen klikkaamalla Kuvakaappaukset-sarakkeesta Valitse kuva.

Muista, että vain käytäntörikkomukset on korjattava. Julkaisijarajoitukset eivät edellytä muutosten tekemistä, mutta jos mainoksissa on julkaisijarajoitusten alaista sisältöä, niiden näkymistä rajoitetaan. Lue lisää erityyppisistä ongelmista ja mainosten näyttötiloista.

Jos et edelleenkään ole selvillä ongelman syystä, tutustu AdSense-ohjekeskuksen käytäntöosioon tai käy Google AdSensen ohjeyhteisössä.

Vinkki: Priorisoi ongelmat

Jos usealla sivustollasi on havaittu ongelmia, kokeile Käytäntökeskuksen suodattimia. Niiden avulla voit priorisoida sivustot, jotka kannattaa korjata ensin. Voit esimerkiksi suodattaa näkyviin eniten sellaisia mainospyyntöjä sisältävät sivustot, joihin ongelmat vaikuttavat, tai suodattaa näkyviin kaikki sivustot, joilla mainostaminen on poistettu käytöstä (joka on vakavin sanktio).

Voit myös suodattaa näkyviin kaikki Korjattavat-kategoriaan kuuluvat ongelmat priorisoinnin helpottamiseksi. Korjattavat-kategoriaan kuuluvat ongelmat ovat käytäntörikkomuksia, jotka on korjattava. Lue lisää Käytäntökeskuksen käyttämisestä.

Resolving Policy Issues

Tarkastuksen pyytäminen

Kun olet tehnyt tarvittavat muutokset käytäntörikkomuksen korjaamiseksi tai valinnaiset muutokset julkaisijan rajoituksen korjaamiseksi, voit pyytää sivustosi tarkastusta.

Huom. Sinun on pyydettävä Käytäntökeskuksessa tarkastusta jokaiselle sivustolle, josta olet saanut käytäntösanktion, jotta mainokset voivat jatkossakin näkyä sivustollasi.

Voit pyytää sivustosi tarkastusta näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Valitse Käytäntökeskus.
  3. Klikkaa Korjaa sen sivuston vierestä, jonka haluat lähettää tarkastettavaksi.
  4. Klikkaa Havaitut ongelmat ‑osiosta Pyydä tarkastusta.
    Huom. Pyydä tarkastusta ‑painike ei ole käytettävissä, jos sivustosi on viime aikoina tarkastettu ja hylätty useaan kertaan. Näet päivämäärän, jolloin voit seuraavan kerran pyytää sivustolle uutta tarkastusta.
  5. Tarkista valintaikkunassa näkyvät tiedot. Kuvaile sitten muutoksia, jotka olet tehnyt ohjelmakäytäntöjen noudattamiseksi, tai kerro, miksi rikkomusta ei mielestäsi ole tapahtunut.
  6. Valitse ruutu vahvistaaksesi, että sivustosi on valmis tarkastettavaksi.
  7. Klikkaa Pyydä tarkastusta.

Tarkastuksen tila

Voit seurata tarkastuksen tilaa Käytäntökeskuksen Tila-sarakkeesta. Jos tila on Tarkastus käynnissä, sivustoasi tarkastetaan eikä päätöstä ole vielä tehty.

Jos sivustosi ei läpäise tarkastusta, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse ja Havaitut ongelmat ‑osion kautta. Tarkista käytäntörikkomuksen tiedot uudelleen ja varmista, että teet sivustollesi oikeat muutokset. Kun olet tarkistanut käytännöt uudelleen ja tehnyt tarvittavat lisämuutokset, voit pyytää uutta tarkastusta.

Jos sivustosi läpäisee tarkastuksen, sanktio poistetaan Käytäntökeskuksesta ja sinulle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.

Checking Issue Status in the Policy Center