Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Løs politikrelaterede problemer

Løs politikrelaterede problemer, der påvirker annoncevisning

Brug Politikcenter til at løse problemer hurtigt og effektivt for at mindske indvirkningen på din annoncevisning. Når du har løst problemet, kan du anmode om en gennemgang af dit website.

Gå til: Find årsagen til problemet | Anmod om gennemgang | Status for gennemgang

Find årsagen til problemet

Du kan løse problemerne på dit website ved at klikke på Løs problemet i kolonnen "Handling". Det bringer dig til siden Oplysninger om problemet, som indeholder en beskrivelse af det problem, vi har fundet på dit website. Dette omfatter de tilfælde, hvor annonceanmodningerne kommer fra sider, du har indlejret på websites med problemer. Læs beskrivelsen omhyggeligt for at afgøre, hvad der skal rettes på dit website.

Tip! Sådan kan du se screenshots

Screenshots bruges til at vise dig eksempler på politikrelaterede problemer, der er registreret på dine sider, for at gøre det nemmere for dig at forstå og finde frem til problemerne. Klik på Vælg billede i kolonnen "Screenshots" for at se et screenshot.

Husk! Det er kun politikovertrædelser, der skal rettes op på. Udgiverbegrænsninger er ikke påkrævede ændringer, men indhold med udgiverbegrænsninger medfører annoncevisning med restriktioner. Få flere oplysninger om typer af problemer og status for annoncevisning.

Hvis du stadig har problemer med at forstå årsagen til problemet, kan du læse sektionen Politik i Hjælp til AdSense eller tjekke hjælpegruppen til Google AdSense.

Tip! Prioriter dine problemer

Hvis du har mange websites med problemer, kan du overveje at bruge filtrene i Politikcenter til at hjælpe dig med at prioritere, hvilke websites du skal rette op på først. Du kan f.eks. filtrere for de websites, der har det højeste antal berørte annonceanmodninger, eller filtrere for alle websites med deaktiveret annoncevisning, som er den mest alvorlige håndhævelse.

Du kan også filtrere for alle problemer, der har statussen Skal løses, som en hjælp til at prioritere. Problemer med statussen Skal løses er politikovertrædelser, der skal rettes op på. Få flere oplysninger om brug af Politikcenter.

Resolving Policy Issues

Anmod om gennemgang

Når du har foretaget de relevante ændringer i forbindelse med politikovertrædelser og/eller de valgfrie ændringer for en udgiverbegrænsning, kan du anmode om en gennemgang af dit website.

Bemærk! Du skal anmode om en gennemgang for hvert website, der indeholder håndhævelse af politikker, i Politikcenter, for at annoncevisningen kan fortsætte på det pågældende website.

Sådan anmoder du om en gennemgang af dit website:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Politikcenter.
  3. Klik på Løs problemet ud for det website, du vil have gennemgået.
  4. Klik på Anmod om gennemgang i sektionen "Registrerede problemer".
    Bemærk! Knappen Anmod om gennemgang vil være inaktiv, hvis dit website er blevet gennemgået og afvist flere gange for nylig. Tjek den angivne dato for at finde ud af, hvornår du kan anmode om en ny gennemgang af dit website.
  5. Gennemgå oplysningerne i dialogboksen, og beskriv derefter de ændringer, som du har foretaget for at overholde programpolitikkerne, eller forklar, hvorfor en påstand om overtrædelse efter din opfattelse er ubegrundet.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du er klar til en gennemgang.
  7. Klik på Anmod om gennemgang.

Status for gennemgang

Find opdateringer om din anmeldelse i kolonnen "Status" i Politikcenter. Hvis statussen er Under gennemgang, gennemgås dit website, og der er ikke truffet en beslutning endnu.

Hvis gennemgangen afvises, får du besked via mail og i sektionen "Registrerede problemer". Gennemgå oplysningerne om overtrædelse af politikken igen for at sikre, at du foretager de rigtige ændringer på dit website. Når du har gennemgået politikkerne igen og foretaget yderligere ændringer, kan du anmode om endnu en gennemgang.

Hvis gennemgangen fører til godkendelse, bliver håndhævelsen fjernet i Politikcenter, og du modtager en mail om det.

Checking Issue Status in the Policy Center