Tervetuloa AdSense-ohjekeskukseen. Joulunpyhien ja uudenvuoden vuoksi AdSense-tuki ei ole käytettävissä 17.12.–4.1. Suosittelemme etsimään lisätietoa ohjekeskuksesta ja yhteisön keskusteluryhmistä. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestäsi.

Viimeaikaisten tulojen prosenttiosuus

Tämän luokan mainosten hiljattain kerryttämien tulojen prosenttiosuus.