Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Vanlige problemer med implementering av annonsekode

Når du har plassert annonsekoden, anbefaler vi at du sjekker annonsene dine for å være sikker på at de fungerer som de skal. Når du skal kontrollere at AdSense-annonsekoden er riktig implementert, bør du sjekke annonsekoden i kildekodevisningen i en nettleser:

1. Åpne siden som inneholder annonsekoden, i nettleseren, og se så på kildekoden for siden (i Chrome høyreklikker du og velger Se sidekilden eller trykker på Ctrl+U).
  2. Sammenlign annonsekoden i sidens kildekode med annonsekoden fra AdSense-kontoen din.

Annonsekoden skal være helt identisk med koden i AdSense-kontoen.

Tips: Bruker du WordPress? Få hjelp med å legge til AdSense-kode.

Vanlige problemer med annonsekode

Annonser blir kanskje ikke vist på nettstedet ditt hvis du finner noen av følgende problemer med annonsekoden:

• Annonsekoden vises ikke i sin helhet, for eksempel dersom en <script>- eller <ins>-tag mangler.
  • Hele annonsekoden vises på én linje.
  • Annonsekoden inneholder ekstra HTML-tagger.

Hvis du oppdager noen av disse problemene, må du erstatte den ødelagte annonsekoden med ny annonsekode kopiert fra Annonser-siden i AdSense-kontoen din. Finn ut hvordan du henter og kopierer annonsekoden.

Tips: Hvis du leter etter hjelp til implementering av responsive annonseenheter, kan du se de tekniske vurderingene for responsive annonseenheter.

Få mer hjelp

Hvis du trenger mer hjelp til å implementere annonsekode i utformingen av sidene dine, foreslår vi at du søker på Google med følgende søkeord:

Hvis du bruker WYSIWYG-programvare eller annen programvare for HTML-redigering, anbefaler vi at du ser i programvarehåndboken eller kontakter brukerstøtteteamet hos leverandøren hvis du trenger hjelp.