Fejlfinding i forbindelse med annoncer

Sådan tjekker du, om din annoncekode er blevet ændret

Hvis du ændrer din AdSense-annoncekode, strider det ikke alene mod vores programpolitikker, det kan også forårsage fejl på dit website, f.eks. annoncer, der vises forkert eller slet ikke.

Hvis du har et WordPress-website og indsætter annoncekoden i WordPress-editoren, risikerer du, at annoncekoden ændrer sig. Ændringerne kan give problemer med annoncevisningen. Vi anbefaler, at du bruger AdSense-plugin til WordPress, hvis du vil være sikker på, at din annoncekode implementeres korrekt.

Hvis der ikke vises annoncer på dit website, eller de vises forkert, bør du undersøge, om din annoncekode er implementeret korrekt. Det kan du gøre ved at følge disse trin:

1. Åbn et kodesammenligningsværktøj. Hvis du ikke har et allerede, anbefaler vi, at du foretager en Google-søgning efter "code comparison tool" og vælger en af ​​de mange gratis muligheder.
  2. Åbn kildekoden på dit website, og find den annoncekode, der ikke viser annoncer korrekt.
    Du kan finde annoncekoden ved at søge efter annonceenhedens id, f.eks. 1234567890 eller dit udgiver-id, f.eks. pub-1234567891234567.
  3. Kopiér annoncekoden, og indsæt den i det første tekstfelt i dit kodesammenligningsværktøj.
    Vær opmærksom på, at annoncekoden begynder med <script async src=, hvis du bruger asynkron annoncekode, og <script type="text/javascript">, hvis du bruger synkron annoncekode. Begge annoncekodetyper ender med </script>.
  4. Åbn fanen Mine annoncer på din AdSense-konto. Find derefter den annonceenhed, du har problemer med, og klik på Hent kode. Herefter indlæses feltet "Annoncekode" med annonceenhedens annoncekode.
  5. Kopiér annoncekoden, og indsæt den i det andet tekstfelt i dit kodesammenligningsværktøj.
  6. Klik på sammenligningsknappen i dit kodesammenligningsværktøj, og gennemgå resultaterne.

Tjek resultaterne i dit kodesammenligningsværktøj

Hvis din annoncekode er implementeret korrekt, fremhæver dit kodesammenligningsværktøj typisk ikke nogen forskelle. Hvis du stadig har problemer med dine annoncer, finder du yderligere hjælp i vores annoncefejlfinding.

Hvis din annoncekode ikke er implementeret korrekt, fremhæver dit kodesammenligningsværktøj typisk forskellene. Du kan f.eks. se følgende forskelle i din annoncekode:

• Annoncekoden vises ikke i sin helhed, f.eks. hvis der mangler et <script>- eller <ins>-tag.
  • Hele annoncekoden vises på én linje.
  • Der er ekstra HTML-tags i annoncekoden.
  • Variablerne i annoncekoden (f.eks. google_ad_height eller google_page_url ) er blevet omdøbt eller ændret.

Løs problemer med din annoncekode

Følg disse trin for at rette de ændringsfejl, du finder i din annoncekode:

1. Fjern den annoncekode, der ikke viser annoncer korrekt, fra dit website.
  2. Kopiér og indsæt den korrekte annoncekode fra din AdSense-konto.

Når du har implementeret din annoncekode korrekt, vises annoncerne inden for 48 timer (såfremt din kontostatus er aktiv, og dit website overholder vores politik).