Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Möjligheter och experiment

Prova AdSense Labs

AdSense Labs är experimentella funktioner som inte är redo att lanseras för alla utgivare ännu. En labb kan till exempel vara ett helt nytt annonsformat som vi vill få feedback om. Prova gärna labbarna och berätta för oss vad du tycker.

Tänk på följande innan du aktiverar en labb:

• Labbar är experimentella. De kan förändras, sluta fungera eller försvinna när som helst. Du använder dem på egen risk.
  • Resultaten av labbarna kan variera, och vi kan inte garantera hur mycket du tjänar på en viss labb.
  • De påverkar inte ditt AdSense-kontos status.
  • Du kan stänga av dem när som helst.

Aktivera en labb

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Optimering.
  3. Klicka på Labs.
  4. Leta reda på avsnittet Tillgängliga labb och aktivera labbarna du vill prova.

Därför ser du kanske inga labbar

Vi visar bara labbar som vi bedömer är relevanta för din webbplats. Om du vill prova en labb rekommenderar vi att du besöker Labs-sidan regelbundet.