Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Een AdSense-lab uitproberen

AdSense-labs zijn experimentele functies die nog niet klaar zijn om te worden uitgerold voor alle uitgevers. Een lab kan bijvoorbeeld een nieuwe advertentie-indeling zijn waarover we feedback willen ontvangen. U kunt deze labs desgewenst uitproberen. Laat ons weten wat u van ze vindt.

Voordat u een lab inschakelt, moet u rekening houden met het volgende:

• Labs zijn experimenteel. Ze kunnen dus op elk moment worden aangepast, niet meer werken of verdwijnen. Gebruik ze op eigen risico.
  • De resultaten van labs kunnen variëren. We kunnen geen garanties geven over hoeveel u kunt verdienen met een bepaald lab.
  • Labs zijn niet van invloed op de status van uw AdSense-account.
  • U kunt ze op elk gewenst moment uitschakelen.

Een lab aanzetten

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Optimalisatie.
  3. Klik op Labs.
  4. Zet in het gedeelte Beschikbare labs de labs aan waarin u bent geïnteresseerd.

Waarom er misschien geen labs worden getoond

We tonen alleen labs als we vaststellen dat ze van toepassing zijn op uw site. Als u graag een lab wilt uitproberen, raden we u aan regelmatig naar de pagina Labs te gaan.