Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Målbare annonseøkter

Prosentandelen av trafikken din som AdSense-systemet kunne måle annonseøkter for. Merk at AdSense-systemet kanskje ikke kan måle 100 % av annonseøktene på nettstedet ditt, for eksempel hvis en bruker har endret innstillingene sine for informasjonskapsler.