Mainos-istunnot

Mainos-istuntojen kokonaismäärä. Mainos-istunto lasketaan, kun käyttäjä vierailee sivustollasi ja katsoo yhden tai useamman mainoksia sisältävän sivun tietyn ajan kuluessa.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.