Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informes

Com es defineix una sessió d'anunci a AdSense

Una sessió d'anunci és el període durant el qual un visitant únic interacciona amb el vostre lloc web en un dispositiu en concret. Les mètriques de sessions d'anunci són una manera d'agrupar les accions relacionades amb anuncis que duu a terme un usuari al vostre lloc web. Per exemple, una mateixa sessió d'anunci pot contenir diverses visualitzacions de la pàgina i impressions d'anuncis.

AdSense utilitza galetes per associar una sessió d'anunci a un usuari i un dispositiu únics. En alguns casos, no és possible associar una sol·licitud d'anunci a una sessió d'anunci. Per exemple, això pot passar si un usuari o la configuració del navegador d'un usuari ha desactivat o ha suprimit les galetes, o si s'han desactivat els anuncis personalitzats.

Quant dura una sessió d'anunci?

De manera predeterminada, les sessions d'anunci finalitzen un cop han passat 30 minuts sense que l'usuari hagi dut a terme cap activitat o bé a mitjanit segons la zona horària del Pacífic dels Estats Units (PST):

• 30 minuts sense activitat

AdSense comença a comptar aquest temps des del moment en què un usuari (per exemple, l'Alícia) arriba al vostre lloc web. Si passen 30 minuts sense que l'Alícia faci cap tipus d'interacció amb els anuncis al lloc web, la sessió finalitza. Ara bé, cada vegada que l'Alícia interacciona amb el lloc web (per exemple, obre una pàgina nova amb anuncis), AdSense restableix el temps de caducitat i torna a comptar 30 minuts a partir del moment en què s'ha fet la interacció.

• Mitjanit

Si l'Alícia arriba al vostre lloc web a les 23:50 h del 14 d'agost i marxa a les 00:10 h del 15 d'agost, AdSense enregistrarà dues sessions d'anunci: una que s'acaba a les 23:59 h del 14 d'agost i una altra que comença a les 00:00 h del 15 d'agost.

Tan bon punt finalitzi una sessió d'anunci, l'usuari pot iniciar-ne una de nova. L'usuari pot interaccionar amb el lloc web durant diverses sessions d'anunci, que poden tenir lloc el mateix dia o bé en el transcurs de dies, setmanes o mesos.

Diferències entre sessions a AdSense i a Google Analytics

La diferència principal entre les sessions d'anunci a AdSense i a Google Analytics és com es mesuren. AdSense només mesura sessions a les pàgines que contenen anuncis, mentre que Google Analytics mesura sessions a totes les pàgines, tant si tenen anuncis com si no. Per exemple, si un visitant del vostre lloc web no veu cap anunci durant la seva visita (per exemple, perquè utilitza un bloquejador d'anuncis), mentre que AdSense no enregistrarà cap sessió, Google Analytics n'enregistrarà una.

També podeu veure diferències entre sessions a AdSense i a Google Analytics en els casos que s'indiquen a continuació:

• És possible que les vostres pàgines amb anuncis d'AdSense no continguin el codi de seguiment de Google Analytics, i viceversa.
  • És possible que AdSense no pugui mesurar el 100% de les sessions al lloc web. Per exemple, això pot passar si un usuari ha canviat les opcions de configuració de les galetes o si ha instal·lat un bloquejador d'anuncis.
  • Google Analytics obre una sessió nova cada vegada que canvia la font de la campanya d'un usuari.
  • Google Analytics permet canviar el temps d'espera de les sessions de manera que finalitzin un cop hagi transcorregut un període de temps especificat, en lloc dels 30 minuts sense activitat predeterminats.
  • Google Analytics pot utilitzar l'hora de mitjanit en una zona horària diferent de la que utilitza AdSense per finalitzar les sessions.
  • Les mètriques de sessions d'AdSense mostren com els usuaris interaccionen amb els anuncis del vostre lloc web, mentre que Google Analytics mostra les interaccions amb les pàgines. D'aquesta manera, és possible que diverses sessions d'anunci a AdSense corresponguin a una sola impressió a Google Analytics.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.