Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Rekommenderade metoder och optimeringstips för AdSense for Games

Det bästa sättet att optimera dina AdSense-intäkter är att se till att ditt konto har god status. Kontrollera att din implementering följer de allmänna programpolicyerna för AdSense och produktspecifika policyer. Dessutom rekommenderar vi att du följer ett antal enkla metoder för att maximera intäkterna från ditt konto. De är:

• Använd korrekt metadata

Parametern description_url i annonsbegäran fungerar som ytterligare sökbar HTML-kod för sammanhangsberoende annonsval. Innehållet som du tillhandahåller med den här parametern kan påverka hur många annonser som deltar i auktionen. Beskrivningen av ditt spel och din tjänst bör bestå av hela meningar.

En bra beskrivningsadress kan se ut ungefär så här:

<html>
    <head>
    <title>Game Attack | ExampleGamesPublisher.com</title>
    </head>
    <body>
    <h1>Game Attack</h1>
    <p>Game Attack är ett spel där spelarna måste hitta vägen genom en labyrint på kortast möjliga tid. Det finns flera spellägen: med tidsbegränsning, i flerspelarläge och med tidtagning. Spela mot dina vänner!</p>
    <h2>Om ExampleGamesPublisher.com</h2>
    <p>ExampleGamesPublisher har funnits sedan 2010 och utvecklar webbspel av hög kvalitet för användare i hela världen. Vi erbjuder kostnadsfria spel och prenumerationsbaserade premiumspel till användare som vill tjäna poäng som kan bytas in mot coola digitala priser.</p>
    <h2>Speltaggar för Game Attack</h2>
    <p>Användare använder dessa taggar för att söka efter spel på vår webbplats:</p>
    <ul>
    <li>kostnadsfritt</li>
    <li>single player</li>
    <li>multiplayer</li>
    <li>tankenötter</li>
    <li>utvecklare X</li>
    </ul>
    </body>
    </html>

Läs den tekniska snabbstartsguiden om IMA om du vill ha mer information om hur det används.
  • Använd alla annonsformat

Med IMA HTML5 SDK kan du begära olika typer av annonser. Du hittar en detaljerad översikt över alla tillgängliga format på informationssidorna om AdSense for games. För att maximera dina totala intäkter rekommenderar vi att du använder alla tillgängliga annonsformat, inräknat vanliga in stream-videoannonser, överhoppningsbara videoannonser och både bild- och textannonser i fullstorlek.

• Skapa kanaler för att få bättre rapporter

Med hjälp av kanaler kan du få detaljerade rapporter om resultatet för specifika sidor och annonsenheter. Genom att koppla en kanal till en kombination av sidor eller annonsenheter kan du följa resultatet för en leaderboard-annons jämfört med en banner eller jämföra dina motorcykelsidor med dina bilsidor. Besök gärna vårt hjälpcenter om du vill ha mer information om kanaler.