Parhaita käytäntöjä ja optimointivinkkejä AdSense for Gamesille

Paras tapa optimoida AdSense-tulot on pitää tili rikkeettömänä. Sitä varten sinun on varmistettava, että toteutuksesi noudattaa yleisiä AdSense‑ohjelmakäytäntöjä ja tuotekohtaisia käytäntöjä. Suosittelemme kuitenkin noudattamaan yksinkertaisia parhaita käytäntöjä tilin tulojen maksimoimiseksi. Se onnistuu seuraavilla tavoilla:

• Käytä tarkkoja metatietoja

Mainospyynnön description_url-parametri toimii asiayhteyteen perustuvassa mainosvalinnassa indeksoitavan lisä-HTML:n tavoin. Tämän parametrin kautta lisäämäsi sisältö saattaa vaikuttaa siihen, miten laaja valikoima mainoksia kilpailee huutokaupassa. Sinun kannattaa sisällyttää kokonaisia virkkeitä, kun kuvailet peliä ja palveluasi.

Hyvä kuvaava URL-osoite näyttää esimerkiksi seuraavalta:

<html>
    <head>
    <title>Pelihyökkäys | Esimerkkipelijulkaisija.com</title>
    </head>
    <body>
    <h1>Pelihyökkäys</h1>
    <p>Pelihyökkäys on peli, jossa pelaajien on kuljettava labyrintin läpi mahdollisimman nopeasti. Pelitiloja on useita, esimerkiksi viesti, kaksinpeli ja yksinpeli kelloa vastaan. Pelaa kavereita vastaan!</p>
    <h2> Esimerkkipelijulkaisija.com</h2>
    <p>Esimerkkipelijulkaisija on jo vuodesta 2010 alkaen tuottanut laadukkaita verkkopelejä käyttäjille ympäri maailmaa. Tarjolla on maksuttomia pelejä sekä maksullisia tilauspohjaisia pelejä, joita pelaamalla käyttäjät voivat ansaita pisteitä ja hankkia hienoja digitaalisia palkintoja.</p>
    <h2>Pelihyökkäys-pelin tagit</h2>
    <p>Käyttäjät hakevat pelejä verkkosivustoltamme näillä tageilla:</p>
    <ul>
    <li>Maksuton</li>
    <li>Yksinpeli</li>
    <li>Moninpeli</li>
    <li>Älypeli</li>
    <li>DeveloperX</li>
    </ul>
    </body>
    </html>

Lisätietoja koodin käyttämisestä on interaktiivisten mediamainosten (IMA) teknisessä pikaoppaassa.
  • Käytä kaikkia mainosmuotoja

IMA HTML5 SDK:n ansiosta voit pyytää monentyyppisiä mainoksia. Kaikki käytettävissä olevat muodot näkyvät AdSense for Games ‑tuotteen johdantosivuilla. Voit maksimoida kokonaistuottosi ottamalla käyttöön kaikki eri mainosmuodot mukaan lukien In‑Stream‑vakiovideomainokset, ohitettavat videomainokset sekä koko mainospaikan teksti‑ ja videomainokset.

• Tehosta raportointia valitsemalla kanavia

Kanavien avulla saat yksityiskohtaisia raportteja tiettyjen sivujen ja mainosyksiköiden tuloksista. Voit seurata leaderboardien ja bannereiden tuloksia tai vertailla moottoripyörä- ja autosivuja liittämällä kanavan sivujen tai mainosyksiköiden yhdistelmään. Lisätietoja kanavista saat ohjekeskuksesta.