Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Om taggeneratorn för AdSense for Games

Vi rekommenderar att du använder taggeneratorn för AdSense for Games för att spara tid när du skapar videannonstaggar för dina spel. Med taggeneratorn kan du

• snabbt och enkelt skapa videoannonstaggar
  • använda några av de vanligaste videoalternativen i taggarna, t.ex. annonstyp, maximi- eller minimilängd på annonser osv.
Därutöver kan du manuellt åsidosätta de värden du anger i taggeneratorn om du behöver anpassa taggarna ytterligare. Se AdSense for Games-taggparametrar för IMA3 om du vill ha mer information om andra parametrar för AdSense for Games-taggar.

Viktigt!