Tietoja AdSense peleille -taginluontitoiminnosta

AdSense peleille -taginluontitoimintoa käyttämällä säästät aikaa, kun luot videomainostageja peleillesi. Taginluontitoiminnolla voit

• luoda videomainostageja nopeasti ja helposti
  • käyttää tageissa joitain yleisimpiä videoille tarkoitettuja vaihtoehtoja, kuten mainostyyppiä tai mainoksen keston enimmäis- tai vähimmäisaikaa.
Jos haluat muokata tageja tätä enemmän, voit manuaalisesti korvata taginluontitoimintoon asetettavat arvot. Lue lisää AdSense peleille -tagien parametreista IMA3:lle.

Tärkeää: