Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Möjligheter och experiment

Köra ett experiment från en möjlighet

När du ser en möjlighet på sidan Möjligheter som kan användas i experiment kan du välja att köra ett experiment med den rekommenderade varianten. På så sätt kan du jämföra de ursprungliga inställningarna med varianten för att se vilka som ger bäst resultat.

Köra ett experiment från en möjlighet

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Optimering följt av Möjligheter.
  3. Klicka på Kör ett experiment i möjligheten.

Ett nytt experiment skapas på sidan Experiment.

4. Ge experimentet ett namn.
  5. Gör något av följande beroende på typen av möjlighet:
    • Granska de rekommenderade variantinställningarna.

eller

• Välj önskade inställningar för varianten.
  6. Om du föredrar att utse vinnaren av experimentet manuellt ska du inaktivera Ska vinnaren väljas automatiskt?.
  7. Klicka på Skapa.

Experimentet övergår till aktivt läge och vi börjar samla in data.

Obs! Du kan behöva vänta några dagar innan de första resultaten av experimentet visas.