Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Mogelijkheden en experimenten

Een experiment uitvoeren vanuit een mogelijkheid

Als u op de pagina Mogelijkheden een geschikte mogelijkheid voor een experiment ontdekt, kunt u besluiten een experiment uit te voeren voor de aanbevolen variant. Door een experiment uit te voeren, kunt u uw oorspronkelijke instellingen vergelijken met de variant om na te gaan welke optie het best presteert.

Een experiment uitvoeren vanuit een mogelijkheid

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Optimalisatie en dan Mogelijkheden.
  3. Klik in de mogelijkheid op Een experiment uitvoeren.

Er wordt een nieuw experiment gemaakt op de pagina Experimenten.

4. Geef het experiment een naam.
  5. Afhankelijk van het type mogelijkheid kunt u
    • de aanbevolen instellingen voor de variant bekijken

of

• zelf de gewenste instellingen voor de variant bepalen.
  6. Als u liever handmatig de winnaar van het experiment kiest, zet u Automatisch de winnaar kiezen? uit.
  7. Klik op Maken.

Uw experiment krijgt nu de status Actief en de gegevens worden verzameld.

Opmerking: Het kan enkele dagen duren voordat de eerste resultaten van uw experiment worden getoond.