Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

AdSense voor video (AFV, AdSense for Video)

IMA-adapter (AFV)

Voor videopartnerplatforms die niet zijn geïntegreerd met de IMA-SDK, kunt u toch inkomsten genereren in spelers die voldoen aan VAST en VPAID. De integratie met de IMA Adapter ondersteunt toegang tot AdSense voor video. De IMA-adapter wordt alleen ondersteund voor internet. De implementatie van de videospeler moet voldoen aan VAST 2 of 3 en VPAID 2 JS. Voordat het advertentieverzoek wordt verzonden, wordt eerst de IMA-SDK-technologie uitgevoerd, zonder extra SDK-integratiestap.

Een rechtstreekse IMA-SDK-integratie verdient altijd de voorkeur, omdat daarbij meer functies beschikbaar zijn dan bij gebruik van de IMA-adapter, zoals onder andere dynamische toewijzing, frequentielimieten, concurrerende scheiding, advertentieplanning met advertentieregels en VMAP. Als een rechtstreekse IMA-SDK-integratie echter niet mogelijk is, krijgt u via de IMA-adapter nog wel toegang tot de vraag vanuit AdSense voor video.