Tilin asetukset

AdSenseen kirjautuminen, kun sähköpostipalveluntarjoajan verkkotunnus on muuttunut

AdSensen kirjautumistunnus (jota kutsutaan myös tilin sähköpostiosoitteeksi) on sähköpostiosoite, jolla kirjaudut AdSense-tilille. Jos sähköpostipalveluntarjoajasi verkkotunnus muuttuu, sinulla saattaa olla uusi sähköpostiosoite, joka ei ole sama kuin AdSensen sisäänkirjautumistunnuksesi. Tässä tapauksessa voit toimia jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Kirjaudu AdSense-tilillesi vanhalla sähköpostiosoitteellasi. (Et voi kirjautua sisään uudella sähköpostiosoitteellasi.) Oletetaan esimerkiksi, että rekisteröidyit AdSenseen alun perin Hotmail-sähköpostiosoitteellasi, mutta nyt käytössäsi on Outlook. Tällöin sinun on kirjauduttava AdSense-tilille vanhalla Hotmail-osoitteellasi.
  • Päivitä sähköpostiosoitteesi Google-tililläsi. Lisätietoja aiheesta on artikkelissa Tilin perustietojen muokkaaminen.
Huomaa, että tämä koskee kaikkia sähköpostipalveluntarjoajia: jos palveluntarjoajasi muuttaa sähköpostiosoitettasi, voit joko kirjautua edelleen sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi tai päivittää Google-tilisi.

Sähköpostiyhteystietojesi tarkistaminen

Jos olet saanut sähköpostipalveluntarjoajaltasi uuden sähköpostiosoitteen, sinun on myös syytä tarkistaa, että tiedossamme on edelleen voimassa oleva sähköpostiosoite yhteydenottoja varten. Yhteydenottoja varten antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetämme sinulle AdSense-tiliäsi koskevia tiedotteita. Lue lisää yhteystietojesi muokkaamisesta.