Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Genomsnittlig synlig tid

Den genomsnittliga tid (i sekunder) då minst 50 % av annonsens pixlar syntes på skärmen. En annons räknas som synlig om minst 50 % av dess yta visas under minst en sekund (minimikriteriet enligt standarder som sätts av Interactive Advertising Bureau (IAB)). Läs mer