Julkaisimme äskettäin AdSense-sivusi, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Keskimääräinen näkymisaika

Keskimääräinen aika (sekunteina), jona vähintään 50 prosenttia mainostesi kuvapisteistä näkyivät ruudussa. Mainos lasketaan näkyväksi, kun vähintään 50 prosenttia sen pinta-alasta näkyy ruudussa vähintään yhden sekunnin (vähimmäisaika perustuu IAB:n [Interactive Advertising Bureau] standardeihin). Lisätietoja