Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Rapporter

Optimale løsninger for visningsgrad

Brug listen over optimale løsninger for visningsgrad herunder til at få flere oplysninger om, hvad du skal gøre for at få bedre resultater for visningsgrad.

Sidelængde

Kort og klart indhold giver en større visningsgrad, så sørg derfor for, at siderne kun har én skillelinje.

Annonceplacering

Lad os først gennemgå, hvad vi skal måle, før en annonceeksponering tælles som synlig.

1. En bruger skal navigere til et område på siden, hvor 50 % af annoncens pixels er synlige i browservinduet.
  2. Brugeren skal standse op eller fortsætte så langsomt, at annoncen er på skærmen i mere end ét sammenhængende sekundor proceed slowly enough that the ad is on screen for one continuous second. Hvis der rulles for hurtigt forbi en annonce, tæller det ikke med.
  3. Annoncen skal gengives, når brugeren navigerer hen til den.
Ikon for synlighed Baseret på dette har vi gennemgået data for aktiv visning på tværs af AdSense-netværket og sammenlignet en bred vifte af websitedesign med høj såvel som lav synlighed. Her er nogle forslag, der baseret på vores undersøgelser kan hjælpe dig med at maksimere det antal synlige visninger, som genereres af dit website.
Generel annonceplacering
  • Indhold: Gør dit indhold og dit sidedesign så interessant som muligt, så brugerne gerne vil benytte det og interagere med det.
  • Annonceplacering: Placer annoncer sammen med hovedindholdet eller på indholdsrige dele af websitet. Når du vælger annonceplacering, er det vigtigt at tage højde for brugeroplevelsen. Undgå at placere annoncer i afsnit med lidt eller intet unikt indhold, og undgå at overlæsse bestemte dele af websitet med for mange annoncer.
  • Hastighed: Sørg for, at siderne indlæses hurtigt og sikkert, og at annoncerne gengives hurtigt. Brug af asynkron annoncekode anbefales, og værktøjer til optimering af hastighed, f.eks. Google PageSpeed, kan bruges til at analysere og optimere et websites effektivitet.

Før du træffer den endelige beslutning om annonceplacering, anbefaler vi, at du læser Google Analytics-rapporten om skærmopløsning for at få en forståelse af, hvor skillelinjen for siden oftest er placeret. Sådan får du adgang til rapporten om skærmopløsning i Google Analytics: Gå til fanen Målgruppe, udvid kategorien Teknologi, klik på Browser og operativsystem{, og vælg derefter Skærmopløsning som den primære dimension. Når du har styr på, hvordan dit website vises, kan du gennemgå nedenstående forslag for at øge dine annoncers mulighed for at blive synlige.

Placeringer over skillelinjen
  • Indhold: Tilbyd interessant indhold på den første side, og forsøg at gøre så meget som muligt synligt uden rulning (f.eks. ved brug af bredere, kortere eller indholdsrigt sidedesign). Dette sikrer, at brugerne har tid til at læse, fordybe sig i eller interagere med indhold og annoncer over skillelinjen.
  • Annonceplacering: Overvej at placere annoncer nederst på skærmen (lige over skillelinjen). Denne placering har ifølge vores data resulteret i de største visningsgrader. Annoncer, som er placeret lige under den øverste navigationslinje, har højere visningsgrad end annoncer, som er placeret helt øverst på siden. Samtidig må du ikke glemme at tænke på brugeroplevelsen. For mange annoncer over skillelinjen får din side til at virke rodet, så de besøgende forlader måske siden for hurtigt.
  • Hastighed: Sørg for, at annoncerne indlæses hurtigt, så brugerne ikke ruller forbi dem, før de er indlæst.
Placeringer under skillelinjen
  • Indhold: Opret interessant indhold over skillelinjen, så de besøgende får lyst til at rulle ned på siden for at se, hvad der er under skillelinjen. Det vil føre dem længere ned på siden og vise annoncerne under skillelinjen. Placer synlige overskrifter for den næste artikel eller historie lige over skillelinjen, så du opfordrer brugeren til at finde ud af, hvad der er længere nede på siden.
  • Annonceplacering: Annoncer, der er placeret til venstre eller højre har højere visningsgrad end de annoncer, der er placeret i midten. Desuden kan placering af annoncer i en separat kolonne i forhold til indholdet medvirke til, at indholdet fremstår mere klart og overskueligt – og dermed øge sandsynligheden for, at brugeren fortsætter længere ned for at se hele siden.

Websitets effektivitet

Ikon for responsivt webdesign Da der efterhånden findes så mange skærmstørrelser og enheder, som kan vise indhold, findes "skillelinjen" ikke længere på et bestemt sted. Overvej at bruge et responsivt webdesign og responsive annonceenheder for at sikre en øget visningsgrad, uanset hvilken enhed brugerne benytter til at besøge dit website.
Responsivt webdesign
Med et responsivt webdesign kan du dynamisk styre, hvordan dit website præsenteres, afhængigt af hvilken skærm/enhed det vises på. Få flere oplysninger om responsivt design på websitet med Vejledninger i optimering til forskellige enheder og grundlæggende webressourcer på Google-udviklerwebsitet.
Responsive annonceenheder
Vælg AdSenses responsive annonceenheder, så de passer til den browser, der bruges til at se de pågældende annoncer. Dette sikrer en god brugeroplevelse, uanset hvilken enhed (mobil, tablet eller computer) de bruger til at se dit indhold og dine annoncer. Ved brug af responsive annonceenheder kan du styre størrelsen af annoncerne på din side, ligesom du styrer layoutet af resten af din side i forhold til forskellige enheder. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en responsiv annonceenhed.