Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Hoe we advertentieblokken aanvullen met display-advertenties van vergelijkbaar formaat

Om de concurrentie voor een bepaald advertentieformaat te vergroten, kunnen we in een advertentieblok een display-advertentie met een vergelijkbaar formaat weergeven. Wanneer dit gebeurt, wordt het formaat van de vergelijkbare advertentie zo nodig aangepast (met behulp van geavanceerde beeldbewerkingstechnieken) en wordt de advertentie vervolgens in het advertentieblok weergegeven.

Enkele belangrijke dingen die u moet weten over de weergave van advertenties van vergelijkbaar formaat:

• We kunnen het formaat van advertenties aanpassen aan advertentieblokken die groter of kleiner zijn dan de oorspronkelijke uiting.
  • Aangepaste advertenties worden gecentreerd en uitgelijnd met de bovenkant van het advertentieblok weergegeven.
  • Aangepaste advertenties passen in het bestaande advertentieblok en zijn niet van invloed op de indeling van uw pagina.
  • Het nieuwe advertentieformaat beslaat niet per se de volledige breedte of hoogte van het advertentieblok.

Hieronder volgen slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijke weergaven van advertenties van vergelijkbaar formaat voor advertentieblokken die zijn aangemeld voor de weergave van display-advertenties:

• een advertentie van 160 x 600 wordt in een advertentieruimte van 300 x 600 geplaatst (advertentieformaat wordt niet aangepast)
  • een advertentie van 728 x 90 wordt in een advertentieruimte van 970 x 90 geplaatst (advertentieformaat wordt niet aangepast)
  • een advertentie van 468 x 60 wordt aangepast naar 320 x 50 voor een advertentieruimte van 320 x 50
  • een advertentie van 336 x 280 wordt aangepast naar 300 x 250 voor een advertentieruimte van 300 x 250
  • een advertentie van 300 x 250 wordt aangepast naar 336 x 280 voor een advertentieruimte van 336 x 280
  • een advertentie van 728 x 90 wordt aangepast naar 468 x 58 voor een advertentieruimte van 468 x 60

Als u niet wilt dat uw advertentieblokken worden aangevuld met advertenties van vergelijkbaar formaat, kunt u zich afmelden voor de weergave van display-advertenties van vergelijkbaar formaat.