Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Kontoinnstillinger

Forklaring av landsspesifikke begrensninger for AdSense

Google må etterkomme sanksjoner innført av United States Office of Foreign Assets Control (OFAC). Som et resultat av dette er AdSense ikke tilgjengelig for utgivere i følgende land eller områder:

• Krim
  • Cuba
  • Såkalte Folkerepublikken Donetsk (DNR) og Folkerepublikken Lugansk (LNR)
  • Iran
  • Nord-Korea
  • Syria

I tillegg er AdSense ikke tilgjengelig for noen enheter eller personer som er begrenset i henhold til gjeldende handelssanksjoner og lover om overholdelse av eksport. Det er heller ikke tilgjengelig for enheter eller personer som eies eller kontrolleres av eller handler for eller på vegne av slike begrensede enheter eller enkeltpersoner.

Utgiveres overholdelse av sanksjonsforskrifter

AdSense-publisister må også overholde gjeldende sanksjoner og eksportbestemmelser, som inkluderer OFAC-sanksjoner, og de godtar at de ikke bidrar til at Google bryter med disse forskriftene. Du kan ikke bruke AdSense til eller på vegne av begrensede enheter eller enkeltpersoner. Du kan ikke bruke AdSense til eller på vegne av enheter eller personer som befinner seg i land eller områder som er underlagt sanksjoner.

Områder som nylig er lagt til

Hvis du er basert i et område som nylig er blitt gjenstand for OFAC-sanksjoner, sperres AdSense-kontoen din.

Hvis kontoen din berøres av internasjonale sanksjoner, varsler vi deg på e-post når vi sperrer kontoen din. Vi har ikke mulighet til å utsette tidsfristen eller gjøre unntak. Hvis du mener at kontoen din ikke skulle ha vært suspendert, kan du bruke dette kontaktskjemaet for å sende inn en anke.

Kontotilgang i områder som rammes av handelsforbudet

Selv om kontoen din ikke er basert i et av landene eller områdene som rammes av handelsforbudet, kan det likevel hende at du berøres av forbudet. Når du er fysisk til stede i et land eller område som har sanksjoner mot seg, kan du ikke logge på AdSense. Du har imidlertid tilgang til brukerstøtten for AdSense og andre AdSense-nettsteder som ikke krever at du logger på.

Opptjent saldo for eksisterende kontoer

Vi forsøker å betale ut opptjente saldoer til berørte AdSense-publisister i den grad det er lovlig tillatt for oss. I Krim behandler vi for eksempel ingen utbetalinger etter 1. februar 2015, i henhold til amerikansk lov.