Tilin asetukset

AdSensen maakohtaiset rajoitukset

Googlen on noudatettava Yhdysvaltain Office of Foreign Assets Controlin (OFAC:n) asettamia pakotteita. Sen vuoksi AdSense ei ole käytettävissä seuraavissa maissa tai seuraavilla alueilla:

• Iran
  • Kuuba
  • Niin sanottu Donetskin kansantasavalta (DNR) ja Luhanskin kansantasavalta (LNR)
  • Iran
  • Pohjois-Korea
  • Syyria

Edellisten lisäksi AdSensea eivät voi käyttää yhteisöt eivätkä henkilöt, joita rajoittavat sovellettavat kauppapakotteet ja vientilait. AdSensea eivät voi käyttää myöskään yhteisöt eivätkä henkilöt, jotka ovat näiden rajoitettujen yhteisöjen tai henkilöiden omistamia tai valvomia tai toimivat niiden puolesta.

Julkaisijat ja pakotteiden noudattaminen

Myös AdSense-julkaisijoiden on noudatettava sovellettavia pakotteita ja vientisäädöksiä, joihin sisältyvät OFAC:n pakotteet. Julkaisijoiden on suostuttava siihen, etteivät he aiheuta tilannetta, jossa Google rikkoisi näitä säädöksiä. Et voi käyttää AdSensea rajoitettujen yhteisöjen tai henkilöiden puolesta. Et voi käyttää AdSensea sellaisten yhteisöjen tai henkilöiden puolesta, jotka sijaitsevat rajoitetuissa maissa tai rajoitetuilla alueilla.

Äskettäin lisätyt alueet

Jos toimit alueella, joka on lisätty äskettäin OFAC:n pakotelistalle, AdSense-tilisi jäädytetään.

Jos kansainväliset pakotteet vaikuttavat tiliisi, ilmoitamme tilisi jäädytysajankohdan sähköpostitse. Lisäaikaa tai poikkeuksia ei myönnetä. Jos tilisi on mielestäsi jäädytetty aiheettomasti, tee valitus täyttämällä tämä lomake.

Tilille kirjautuminen vientikieltoalueelta

Vaikka tilisi ei sijaitsisikaan vientikieltomaassa tai ‑alueella, kielto voi silti vaikuttaa tilisi käyttöön: kun oleskelet vientikieltomaassa tai ‑alueella, et voi kirjautua AdSenseen. Voit kuitenkin käyttää AdSense-ohjekeskusta ja muita AdSense-sivustoja, jotka eivät edellytä kirjautumista.

Nykyisille tileille kertynyt saldo

Pyrimme maksamaan AdSense-julkaisijoille kertyneet saldot lain sallimissa rajoissa. Yhdysvaltain laki edellyttää esimerkiksi, ettei Krimin alueen maksuja käsitellä enää 1.2.2015 jälkeen.