Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Configuració del compte

Entendre les restriccions per país d'AdSense

Google ha de complir les sancions imposades per l'Oficina de Control d'Actius Estrangers dels Estats Units (OFAC). En conseqüència, AdSense no està disponible per als editors dels països o territoris següents:

• Crimea
  • Cuba
  • Les denominades República Popular de Donetsk (DNR) i República Popular de Luhansk (LNR)
  • Iran
  • Corea del Nord
  • Síria

A més, AdSense no està disponible per a cap entitat ni individu que tingui restriccions segons les sancions comercials aplicables i la legislació aplicable sobre exportacions. Tampoc no està disponible per a entitats ni particulars que estiguin sota la propietat o el control d'aquestes entitats o aquests particulars subjectes a restriccions, o que actuïn en nom seu.

Compliment de la legislació amb sancions per part de l'editor

Els editors d'AdSense també han de complir les sancions aplicables i el reglament d'exportació, que inclouen sancions de l'OFAC, i accepten que no faran que Google infringeixi aquestes normatives. No podeu fer servir AdSense per a entitats o individus amb restriccions ni en nom seu. No podeu fer servir AdSense per a entitats o individus amb restriccions ubicats en països o regions sancionades, ni en nom seu.

Regions afegides recentment

Si esteu establert en una ubicació que recentment ha estat subjecta a les sancions de l'OFAC, se suspendrà el vostre compte d'AdSense.

Si el vostre compte està afectat per les sancions internacionals, us enviarem una notificació per correu electrònic quan el suspenguem. No s'admeten períodes de gràcia ni excepcions. Si creieu que el vostre compte no s'hauria d'haver suspès, utilitzeu aquest formulari de contacte per sol·licitar una apel·lació.

Accés al compte en regions embargades

Encara que el vostre compte no estigui domiciliat en cap dels països o territoris amb embargaments, l'embargament us podria afectar igualment: si sou físicament en un país o territori embargat, no podreu iniciar la sessió a AdSense. De totes maneres, podreu continuar accedint al Centre d'ajuda d'AdSense i a altres llocs web d'AdSense que no requereixen l'inici de la sessió.

Saldo acumulat dels comptes existents

Mirarem de pagar els saldos acumulats als editors d'AdSense afectats en la mesura en que la llei ens ho permeti. Per exemple, a Crimea no s'hi processarà cap pagament després de l'1 de febrer de 2015, en virtut del que disposa la legislació dels Estats Units.