Näyttökertojen tuhannen näyttökerran tulot

Näyttökertojen tuhannen näyttökerran tuloilla tarkoitetaan keskimääräisiä tuhannesta näyttökerrasta saatavia tuloja.

Impression RPM = (Estimated earnings / Impressions) * 1000

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.