Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Bruk Google Analytics med AdSense

Fjern tilknytningen mellom et Analytics-område og AdSense

Hvis du ønsker å slå av AdSense-rapportering i et Analytics-område, eller du har tilknyttet feil Analytics-område, kan du fjerne tilknytningen mellom Analytics-området og AdSense. Når du fjerner tilknytningen, forhindrer du at Analytics-området mottar AdSense-data.

Før du begynner

Sørg for at du bruker AdSense-påloggingen for en Google-konto som har både administratortilgang til AdSense-kontoen og redigeringstilgang til Google Analytics-området.

Veiledning

Slik fjerner du tilknytningen til Analytics-området ditt:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Kontoetterfulgt av Tilgang og godkjenning etterfulgt av Google Analytics-integrering.

Siden «Administrer Google Analytics-tilknytninger» åpnes.

3. Finn området du vil fjerne tilknytningen for.
  4. Klikk på Fjern .

Tilknytningen mellom området ditt og AdSense er nå fjernet.