Google Analyticsin käyttäminen AdSensen kanssa

Analytics-mittauskokonaisuuden linkityksen poistaminen AdSensesta

Jos haluat poistaa AdSense-raportoinnin käytöstä Analytics-mittauskokonaisuudessa tai teit linkityksen väärään Analytics-mittauskokonaisuuteen, voit poistaa Analytics-mittauskokonaisuuden linkityksen AdSensesta. Kun poistat linkityksen, Analytics-mittauskokonaisuus ei enää saa AdSense-dataa.

Ennen kuin aloitat

Varmista, että kirjaudut AdSenseen sellaisella Google-tilillä, jolla on sekä järjestelmänvalvojan pääsyoikeudet AdSense-tilillesi että muokkausoikeus Google Analytics ‑mittauskokonaisuuteen.

Ohjeet

Voit poistaa Analytics-mittauskokonaisuuden näin:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili ja sittenPääsyoikeudet ja valtuutukset ja sitten Google Analytics ‑integrointi.

"Google Analytics linkkien hallinta" ‑sivu avautuu.

3. Etsi mittauskokonaisuus, jonka linkityksen haluat poistaa.
  4. Klikkaa Poista .

Mittauskokonaisuuden linkitys AdSenseen on nyt poistettu.